Είμαι η Θεοδώρα, έχω σπουδάσει οικονομικά, εργάζομαι ως ελεγκτής και το food blogging είναι το πολύ αγαπημένο μου χόμπι. Κάποιοι ίσως με θυμάστε από τα περσινά βραβεία. Το μέχρι πρότινος διαδικτυακό μου σπίτι Theodora’s Kitchen Diaries άλλαξε εμφάνιση και μετονομάστηκε σε Sweet Applepie. Η βασική θεματολογία βέβαια παραμένει η ίδια: Οι πίτες, τα «αρτοποιήματα» και τα γλυκά. Στο παρελθόν απολάμβανα εξίσου και τη μαγειρική, όμως από ένα σημείο και έπειτα συνδέθηκε στο μυαλό μου με την καθημερινή έννοια του βολικού και γρήγορου μεσημεριανού φαγητού και έχασε τη γοητεία της. Ποτέ ωστόσο δεν ξεθώριασε το ενδιαφέρον μου για τη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιεία. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω, να παρακολουθώ σεμινάρια, να πειραματίζομαι στην κουζίνα και γενικά να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου ανακαλύπτοντας όλο και περισσότερα για το πώς οι διάφορες χημικές διεργασίες επηρεάζουν την υφή και την όψη των παρασκευασμάτων. Στο blog μου θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές, που έχουν εγκριθεί από συγγενείς και φίλους, με αναλυτικές οδηγίες και σημειώσεις ώστε να εξασφαλίζεται η επιτυχία στην εκτέλεσή τους.