Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μαγειρική από τα 15 μου χρόνια. Σπούδασα νομικά στο Παρίσι, στη Σορβόννη, αλλά τελικά ασχολήθηκα με την οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της γραφικής ύλης. Επειδή όμως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, γράφτηκα τελικά σε μια σχολή μαγειρικής όπου έκανα αυτό που αγαπούσα. Προτού παρακολουθήσω τη σχολή, το blog ήταν η αφορμή να ασχοληθώ σε άλλο επίπεδο με την κουζίνα. Έψαχνα, πειραματιζόμουν και μάθαινα για συνταγές από όλο τον κόσμο. Εδώ και δύο χρόνια εργάζομαι στον χώρο της εστίασης, σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το blogging. Με τις συνταγές μου προσπαθώ να δώσω τη δυνατότητα ακόμα και σε κάποιον αρχάριο να φτιάξει νόστιμα πιάτα, αν ακολουθήσει κάθε βήμα. Δίνω τον τρόπο για όσους διαθέτουν χρόνο και όρεξη να ανεβάσουν το μαγειρικό τους επίπεδο ακόμα και στο σπίτι τους. Οι συνταγές είναι κατά 90% δικής μου έμπνευσης και το 90% των φωτογραφιών δικά μου πιάτα.