Μ’ αρέσει

+ Η πραγματική ιστορία, βγαλμένη από αστυνομικό μυθιστόρημα, πίσω από τον κλεμμένο πίνακα του Ρούμπενς. Η ζωή είναι πιο συναρπαστική από τα βιβλία.

+ Το ακριβώς αντίθετο από το ελληνικό ποδόσφαιρο: Η ιστορία του John Grace, για το πώς το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να νικήσει την κατάθλιψη.

+ Το συγκεκριμένο tweet του Χρήστου Χωμενίδη (chomenidis): «Δεν υπάρχει τίποτα πιο χυδαίο από το να επικαλείσαι την κρίση και να βάζεις τους ανθρώπους -κυρίως τους νέους- να σου δουλεύουν δωρεάν»

+ Το υπέροχο Breaking Bad, μια από τις καλύτερες αμερικάνικες σειρές. Θα προβληθεί από το Mega, σε ακατάλληλη ώρα, μετά τα μεσάνυχτα. Νωρίτερα, άλλωστε θα έπιανε μονοψήφια νούμερα, ο λαός θέλει τούρκικα.

Δεν μ’ αρέσει

– Η απόγνωση δημόσιας υπαλλήλου στο κινητό της: «Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, θα μας αξιολογήσουν». Εστω και με δεκαετίες καθυστέρησης, καλώς ήρθες στην πραγματική ζωή.

– Η παράλογη συμπεριφορά της κυβέρνησης (και) σχετικά με τον ΦΠΑ (23% ή 13%) στη εστίαση. Από τη μια το χαρακτηρίζει άδικο, από την άλλη απειλεί με φυλάκιση. Σοβαρότης 0%

– Οι θλιβερές ανακοινώσεις των φοιτητικών παρατάξεων κατά του νόμου Διαμαντοπούλου. Αμηχανία.

– Η πλήρης, πλήρης ατιμωρησία σε οποιοδήποτε σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών. Για να μη θεωρούμε φυσιολογικό το παράλογο.


* ΣΤΕΙΛΤΕ στο vimagazino@dolnet.gr το δικό σας «Μ’ αρέσει – Δεν μ’ αρέσει», μαζί με φωτογραφία σας καθώς και φωτογραφία ή βίντεο του θέματος για το οποίο γράφετε.