Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Μια νέα σελίδα στο βιβλίο των εμπειριών γυρίζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, συνοδευόμενη από τον Ερμή και την Αφροδίτη. Είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου και μολονότι αυτό μπορεί να έχει κόστος ψυχολογικό και κούραση, φαίνεται ότι το απολαμβάνετε. Τώρα μπορείτε πιο εύκολα να βελτιώσετε ερωτικά και οικονομικά, αλλά και να ταξιδέψετε, να συσφίξετε σχέσεις και να κάνετε νέες συνεργασίες. Οσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 11/1, η Νέα Σελήνη δείχνει ότι ανοίγετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας περισσότερο ικανοποιητικό και με ευκαιρίες προόδου σε όλους τους τομείς.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βήματα προόδου!

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Οι διασκεδάσεις των εορτών είναι πίσω σας και από εδώ και στο εξής αρχίζουν περισσότερες υποχρεώσεις. Αν το παρακάνατε τον προηγούμενο καιρό με διάφορες υπερβολές μπορείτε τώρα να συμμαζευτείτε και με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα παντού! Ακόμη και σε θέματα φυσικής κατάστασης, τώρα μπορείτε να κάνετε το καλύτερο, είτε αυτό σημαίνει να τρέξετε στο γυμναστήριο και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι είτε να κάνετε δίαιτα. Προσοχή και στο παρασκήνιο, γιατί θα είστε επιρρεπείς.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στόχος η υγεία.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Σε καλύτερη διάθεση φαίνεται ότι θα είστε πια, μολονότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα που σας στρεσάρουν, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Νέα Σελήνη, Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω στρώνουν το έδαφος, προσφέροντας ενίσχυση και υποστήριξη μέσω φίλων, συνεργατών ή του συντρόφου σας. Είναι καλή περίοδος επίσης αν υπήρχαν εκκρεμότητες με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να τις επιλύσετε. Ακόμη, η Νέα Σελήνη βοηθά να θέσετε νέους στόχους, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Συμβουλευτείτε φίλους.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Το σύνθημα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς είναι το «όλα για την καριέρα»! Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις θετικές συγκυρίες και να κερδίσετε πόντους στα επαγγελματικά και στις κοινωνικές συναναστροφές σας. Μάλιστα, οι γεννημένοι κοντά στις 10 Απριλίου ενδέχεται να έχετε μια επαγγελματική πρόταση. Προσέξτε, όμως, με τη νέα θέση της Αφροδίτης, τις αδιέξοδες καταστάσεις σε ερωτικά και οικονομικά, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές! Η Αφροδίτη, παρ’ όλα αυτά, βοηθά να βελτιώσετε το επαγγελματικό προφίλ σας!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια προαγωγή!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Ιανουάριος δείχνει ένα πιο φιλικό πρόσωπο, επιτρέποντάς σας να κάνετε καλύτερες κινήσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά, να έχετε ανταπόκριση στα ερωτικά, καθώς και επιτυχία σε σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη, κυρίως για τους γεννημένους κοντά στις 10/5, αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα, θετική είναι και η είσοδος της Αφροδίτης, κυβερνήτη του ζωδίου σας, στον Αιγόκερω από τις 9/1. Αυτή η αλλαγή θα γλυκάνει και τον συναισθηματικό σας κόσμο!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια εκδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ο Ιανουάριος έχει το χρώμα του χρήματος για εσάς, αφού η μετακίνηση Ερμή, Αφροδίτης και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορούν σε κάτι τέτοιο. Αυξημένη κινητικότητα παρατηρείται σε έσοδα και έξοδα, αλλά και κάποια χρήματα που περιμένατε μπορεί να έρθουν είτε με τη μορφή δανείου είτε ως μπόνους, ασφάλεια ή κληρονομιά. Αυτά είναι από τα σενάρια του επόμενου 15νθημέρου. Προσπαθήστε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, βάλτε σε προγραμματισμό χρέη και οφειλές και μην ξανοίγεστε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εξτρα απολαβές!

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, αφού τόσο με τη Νέα Σελήνη απέναντί σας, στον τομέα των σχέσεων, όσο και με τις νέες θέσεις Ερμή και Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, φαίνεται ότι κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε νέες συμμαχίες και δεσμούς, ειδικά εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Παρά τις όποιες δυσκολίες, φαίνεται ότι ξεκινά για εσάς ένα καλύτερο διάστημα στον έρωτα, καθώς επίσης και στα οικονομικά. Η εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος θα αποδώσει καρπούς στις σχέσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες σχέσεις.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η δεύτερη εβδομάδα του 2013 είναι αρκετά πιο κουραστική σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Νέα Σελήνη, Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνουν ότι αυξάνεται το ενδιαφέρον σας για τα πρακτικά και τα οικονομικά της δουλειάς, αλλά και για τα σχετικά με την υγεία σας. Ιδανική εβδομάδα, αν θέλετε να υιοθετήσετε καλύτερη ποιότητα διατροφής και άσκηση, να τελειώνετε με επαγγελματικές εκκρεμότητες, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και ανωτέρους.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματική πρόοδος.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Επειτα από ένα αρκετά μεγάλο και δύσκολο διάστημα, έρχεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μαζί με την αλλαγή ζωδίου Ερμή και Αφροδίτης, για να αποκαταστήσει την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και να σας χαρίσει στιγμές ευτυχίας και ικανοποίησης στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Ο Ιανουάριος σας βρίσκει στην πιο δημιουργική σας φάση και εύκολα μπορείτε να κερδίσετε πόντους και στον επαγγελματικό τομέα. Οι ιδέες και οι προτάσεις σας μπορούν να βρουν ανταπόκριση και να νιώσετε ικανοποίηση ότι αναγνωρίζονται οι κόποι σας. Ξαναβρίσκετε, λοιπόν, το χαμόγελό σας!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια ερωτική περιπέτεια!

Ζυγός 23/9 – 23/10

Καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τα επαγγελματικά ή με τα προσωπικά θέματα. Η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να δείξουν μια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού. Τα σενάρια πολλά και ποικίλα, από μια μετακόμιση μέχρι μια απόφαση για αλλαγές στον χώρο που μένετε. Αυτό το σενάριο μπορεί να αφορά θέματα οικογενειακού χαρακτήρα και ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε εκκρεμότητες ή να συμπαρασταθείτε σε οικείους σας που σας έχουν ανάγκη. Από εδώ και στο εξής προσοχή στα οικονομικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανακαίνιση κατοικίας.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Ενα πολύ πιο ισορροπημένο διάστημα ξεκινά από αυτή την εβδομάδα με Νέα Σελήνη και Ερμή – Αφροδίτη στον Αιγόκερω να υποστηρίζουν τα σχέδιά σας και να βοηθούν στην προώθηση των ιδεών σας. Ακόμη και στον ερωτικό και οικονομικό τομέα αλλάζουν τα δεδομένα υπέρ σας, χωρίς μάλιστα να το προσπαθήσετε και πολύ! Φυσικά, παραμένει η κάπως ενοχλητική επιρροή του Αρη από τον Υδροχόο μέχρι το τέλος του μήνα, δημιουργώντας εντάσεις στην οικογένεια ή ανάγκη φροντίδας του σπιτιού, αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα σε σχέση με πριν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Πραγματοποίηση στόχων.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Μολονότι το άγχος και η κούραση δεν τελειώνουν, από αυτή την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, συνοδευόμενη και από τις αλλαγές θέσης Ερμή και Αφροδίτης, βοηθούν να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση, ειδικά σε θέματα οικονομικά και ερωτικά. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να προσφέρει τη δυνατότητα μιας συμφωνίας που θα βελτιώσει τις οικονομικές προοπτικές σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 10/12 θα επωφεληθούν περισσότερο. Προσέξτε μόνο τις ζήλιες εκατέρωθεν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Περισσότερα έσοδα!