2 τυχεροί ακροατές κερδίζουν από 1 κασετίνα που περιέχει 3 εκλεκτά κρασιά από το κτήμα ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.{{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

1 φιάλη ΦΡΟΥΡΟΙ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ, οίνος λευκός από μοσχοφίλερο της ορεινής Αρκαδίας με αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών.

1 φιάλη ΦΡΟΥΡΟΙ ΝΕΜΕΑΣ, οίνος ερυθρός από Αγιωργήτικο Νεμέας με βαθύ κόκκινο χρώμα, αρώματα κερασιού, ερυθρών φρούτων και μπαχαρικών,

1 φιάλη ΜΕΛΙΑΣΤΟ, οίνος ροζέ από επιλεγμένο ώριμο μοσχοφίλερο του βιολογικού αμπελώνα του κτήματος Σπυρόπουλου.

Η οικογένεια Σπυρόπουλου διατηρεί στενούς δεσμούς με το αμπέλι και το κρασί από το 1860 .

Οι αμπελώνες της οικογένειας βρίσκονται στο κέντρο της Πελοποννήσου, στο οροπέδιο της Αρχαίας Μαντινείας, σε υψόμετρο 650 μέτρων, καθώς και στην περιοχή της Αρχαίας Νεμέας. Συνολικά καλλιεργούνται 500 στρέμματα με ποικιλίες όπως Μοσχοφίλερο, Αγιωργίτικο, Λαγόρθι, Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Chardonnay, Sauvignon blanc και Syrah.

Η καλλιέργεια των αμπελώνων από το 1993 γίνεται σύμφωνα με τον Καν.2029/91 της Ε.Ε. περί «Βιολογικής Γεωργίας», ενώ το 1996 τα αμπέλια του Κτήματος Σπυρόπουλου απέκτησαν την πιστοποίηση της Βιολογικής Καλλιέργειας από την ΔΗΩ , αρμόδιο φορέα στην Ελλάδα για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Στόχος η παραγωγή υψηλής ποιότητας σταφυλιών και κρασιών και η προστασία του οικοσυστήματος και του περιβάλλοντος.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπη