2 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΤΡΑΠΕΖΙ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ CHARLOTTECAFÉ BISTRO WINE BAR

ΤΟ MENU ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 1 ΦΙΑΛΗ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΩΝ{{{ moto }}}

CharlotteCafe Bistro WineBar

Έναςπροορισμός στηνΑκτή Κουμουνδούρου, φτιαγμένος με την αισθητική γαλλικού μπιστρό,με βιομηχανικόdesignπου συνδυάζεταιμερετρό και belleépoqueστοιχεία όπωςασπρόμαυρα πλακάκια στο πάτωμα και ατμοσφαιρικές βαθυκόκκινες αποχρώσεις.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν έλεγε ότι το κρασί είναι η απόδειξη του ότι ο θεός θέλει να μας βλέπει ευτυχισμένους. ΣτοCharlotteπιστεύουμε ότι το κρασί που θα βάλει κάποιος στο ποτήρι του μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μία απολαυστική εμπειρία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Στη λίστα περιλαμβάνονται επιλεγμένες ετικέτες κρασιού ελληνικών και ξένων αμπελώνων,ενώ όλα αυτά συνδυάζονται εξαιρετικά με πλατό επιλεγμένων τυριών και αλλαντικών.Εδώμπορεί κάποιος να κάτσει από το πρωί για καφέ, το μεσημέρι γιαafter-workχαλάρωση, μέχρι το βράδυ για καλή μουσική και ,φυσικά, καλό κρασί.

Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε την οινική μας κουλτούρα, που θα κάνει το κρασί αγαπημένη σας συνήθεια και τοCharlotte στέκι σας.

Ακτή Κουμουνδούρου 38- Μικρολίμανο

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής