ØΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΑΠΟ τους ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΔIΡΦΗΣ – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ{{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

4 ΚΑΛΑΘΙΑ (Αξίας 30 ΕΥΡΩ έκαστο)

2 καλάθια με χοιρινές μπριζόλες βάρους 5 κιλών

2 καλάθια με χοιρινά καλαμάκια βάρους 5 κιλών

Έχοντας καταγράψει περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο της παραγωγής κρέατος η επιχείρηση Κελαιδίτης αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής χοιρινού κρέατος της Ελλάδας.

Στους πρόποδες του όρου Δίρφυς στην κεντρική Εύβοια, λειτουργούμε πρότυπη χοιροτροφική μονάδα δυναμικότητας 2.700 χοιρομητέρων, εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές που απαιτεί η μοντέρνα σταβλισμένη χοιροτροφία και σύμφωνη με τις απαιτήσεις τις Ευρωπαϊκής Ένωσης περί ευζωίας. Η παραγωγή μας λαμβάνει χώρα σε στεγασμένες εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 40.000τ.μ. και ανέρχεται στα 60.000 χοιρινά ετησίως.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Βάση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων μας αποτελεί η τεχνογνωσία μας και επιμονή την οποία δείχνουμε στη διατροφή των χοιρινών μας. Αυτή στηρίζεται σε αγνές πρώτες ύλες όπως καλαμπόκι , κριθάρι και σόγια, όπου με την προσθήκη των απαραίτητων βιταμινών και ιχνοστοιχείων προκύπτει η ισορροπημένη διατροφή που θα μας προσφέρει ένα ασφαλές και αποδοτικό σφάγιο. Βασικό σημείο της παραγωγικής διαδικασίας του σιτηρεσίου μας είναι η θερμική επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται όλες μας οι ζωοτροφές, η οποία θωρακίζει την υγιεινή των προϊόντων μας.

Η σφαγή και η επεξεργασία γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ., οι οποίες ελέγχονται καθημερινά από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό και από την Κτηνιατρική υπηρεσία. Οι διαδικασίες σφαγής, τεμαχισμού, επεξεργασίας, τυποποιήσεις, κατάψυξης και διακινήσεις των προϊόντων μας είναι πιστοποιημένες από EQA HELLAS και συναρμοσμένες με τις βασικές αρχές HACCP.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*


* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής