Γεμάτα ενέργεια, τα παιδιά παίζουν ασταμάτητα στην παραλία, χωρίς να κουράζονται ούτε στιγμή. Τρέχουν, κατασκευάζουν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα απίθανα κάστρα και κολυμπούν στη θάλασσα για πολλές ώρες! Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, προκειμένου να διατηρηθεί η νεότητα της επιδερμίδας τους και να διασφαλιστεί το μέλλον της, τα Εργαστήρια Vichy τελειοποιούν τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας, τα οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιδερμίδας των παιδιών.

Αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς είναι ότι η παιδική επιδερμίδα είναι πολύ πιο ευαίσθητη στις ακτίνες UV απ’ ό,τι η επιδερμίδα ενός ενήλικα. Η επιδερμίδα τους είναι πιο λεπτή και το σύστημα παραγωγής χρωστικής ουσίας του δέρματος δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως μέχρι την εφηβεία, καθώς οι σπίλοι που σχηματίζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας συνεχίζουν να μεγαλώνουν μέχρι και την ηλικία των 11 ετών για τα κορίτσια και την ηλικία των 17 ετών για τα αγόρια. Το γεγονός αυτό σχετίζεται με τον κίνδυνο ανάπτυξης μελανώματος κατά την ενήλικη ζωή του ατόμου.

Δείτε στο βίντεο, τον σωστό τρόπο εφαρμογής του αντηλιακού, καθώς και όλες τις περιοχές του παιδικού σώματος που είναι περισσότερο εκτεθειμένες.

H Vichy δημιούργησε τρία προϊόντα που είναι κατάλληλα για την αποτελεσματική προστασία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας από τον ήλιο.

Capital Soleil Γαλάκτωμα SPF 50, 100 ml για ευαίσθητες επιδερμίδες

Με αποκλειστικό σύστημα φίλτρων για μέγιστη προστασία από την UVA ακτινοβολία και μεταλλικά στοιχεία που προστατεύουν σε βάθος από τις κυτταρικές αλλοιώσεις, είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλα τα παιδιά με ευαίσθητες και μη ανεκτικές επιδερμίδες. Η σύνθεσή του είναι απαλλαγμένη από paraben, άρωμα, χρωστικές και οκτοκρυλένειο και είναι εμπλουτισμένη με το ιαματικό νερό της Vichy. Απορροφάται εύκολα, είναι ανθεκτικό στο νερό, δεν τσούζει τα μάτια και είναι δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένο.

Capital Soleil Γαλάκτωμα SPF 50, 300 ml

Αντηλιακή προστασία σε βάθος, χωρίς άρωμα και paraben, εμπλουτισμένο με το ιαματικό νερό της Vichy. Η συσκευασία των 300 ml ενισχύει την εφαρμογή σε επαρκείς ποσότητες, απαραίτητες για την αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων του ήλιου στην επιδερμίδα, από τη στιγμή που αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ το κάνει εύκολα διαθέσιμο για όλη την οικογένεια. Απορροφάται εύκολα, είναι ανθεκτικό στο νερό, δεν τσούζει τα μάτια και είναι δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένο.

Capital Soleil Spray SPF 50+, 200 ml

Για την προστασία του παιδιού – Spray 50+ 200ml. Ιδανικό για πρόσωπο & σώμα, με υφή ανθεκτική, ορατή κατά την εφαρμογή.