Χριστούγεννα, δώρα κάτω από το δέντρο, καινούρια παπούτσια… Ο συλλογισμός μιας γυναίκας πάει ακριβώς έτσι και το shoescribe.com φαίνεται πως το γνωρίζει καλά! Ακριβώς πάνω στην ώρα που σκεφτόμαστε τι δώρο να ζητήσουμε από … τον Άγιο Βασίλη, μας παρουσιάζει μία άκρως εορταστική συλλογή σε συνεργασία με την Tabitha Simmons.

Η λάμψη της χρυσής εποχής το Hollywood και το μοναδικό στυλ της Bette Davis στη θρυλική ταινία «All Aboute Eve» ενέπνευσαν τη Λονδρέζα σχεδιάστρια να δημιουργήσει τρία υπέροχα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα πολυτελή σχέδια που μας μεταφέρουν πίσω στις ιστορικές εποχές των αληθινών σταρ του κινηματογράφου αποτελούν το αντικείμενο πόθου κάθε γυναίκας, και όχι μόνο για τις γιορτές.

«Ο κινηματογράφος αποτελούσε πάντα μια έμπνευση για μένα, και το shoescribe.com, το οποίο είχε πάντα στενούς δεσμούς με τον κόσμο του σινεμά, μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι κλασικό αλλά πολύ θηλυκό, εμπνευσμένο από την ταινία που εμπνέει περισσότερο από όλες, το “All About Eve”», δηλώνει ενθουσιασμένη η Tabitha Simmons.

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στο shoescribe.com. Ώρα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα … στον εαυτό μας!