Το Ioanna Kourbela designer brand γιορτάζει φέτος το Νοέμβριο τα δύο χρόνια λειτουργίας του Ioanna Kourbela Online Shop.

Ακολουθώντας τον παλμό της εποχής και επεκτείνοντας την ελληνική μόδα εντός και εκτός συνόρων, το Νοέμβριο του 2012 εγκαινίασε το πρώτο Online Shop του Ioanna Kourbela brand, φέρνοντας την ποιότητα και την αισθητική του brand σε ένα νέο διεθνής σημείο διάθεσης των γυναικείων και ανδρικών συλλογών Ioanna Kourbela Basic, Ioanna Kourbela Female & Male Exclusive και Ioanna Kourbela Accessories.

Διαμορφωμένο με τη λογική μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας – διαθέτοντας, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα πολυμορφικά σχέδια, μοναδικά πλεκτά, αέρινα φορέματα, κομψές ζακέτες, σχεδιαστικά αξεσουάρ & ζεστές χρωματικές παλέτες – το Ioanna Kourbela Online Shop επιδιώκει να καλύψει όλες τις ανάγκες της γυναίκας αλλά και του άνδρα σε έναν σύγχρονο χώρο, χαρακτηρισμένο από τη μινιμαλιστική αισθητική, τη διαχρονικότητα, την κλασική αρμονία και την άνεση. Για όλες τις αγορές από το Online Shop , διατίθεται δωρεάν αποστολή εντός και εκτός Ελλάδος.

Στα πλαίσια της επετείου, έχει διαμορφωθεί ένα limited edition δώρο, το οποίο θα προσφέρεται με κάθε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα για όλο τον Νοέμβριο.

Επίσης, όσοι πραγματοποιήσουν αγορά μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα από το Online Shop, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση και 2 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 300€!