Η Τζούλια αγαπάει τον Ρωμαίο και δεν φοβάται να το πει! Αυτό δηλώνει η Τζούλια Παπαδοπούλου μέσα από «Julia Loves Romeo», ένα fashion blog – και όχι μόνο- για «την αγάπη, την επιθυμία, τα εσώρουχα και όλα όσα βρίσκονται ανάμεσά τους».

Αντί απλώς να φωτογραφίζεται κάθε μέρα και με διαφορετικά ρούχα, η … ερωτευμένη Τζούλια με αφετηρία τη μόδα επιλέγει κάθε φορά να μας πει διαφορετικές ιστορίες με φόντο τα υπέροχα μέρη της Ελλάδας. Ηλιος, χρώμα και χαμόγελα γεμίζουν τις ηλεκτρονικές τις σελίδες. Μας βγάζει όμως και εκτός συνόρων και μας προσγειώνει με κάθε κλικ και σε άλλη χώρα. Στα ταξίδια αυτά χωράνε όλα, τα αξιοθέατα, οι γεύσεις και φυσικά η μόδα, σε ένα όμορφο και πάντα πολύχρωμο πάντρεμα.

Εκτός όμως από τα ταξιδιάρικα posts – αρκεί μόνο να «ξεφυλλίσετε» τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες για να νοσταλγήσετε άμεσα τη θάλασσα!- η Τζούλια επιλέγει να αναδείξει μέσα από το blog της μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από τις συνεντεύξεις που τους παίρνει.

Οσο για το ποιος είναι ο … Ρωμαίος που αγαπάει η Τζούλια, αυτό σας αφήνουμε να το βρείτε εσείς μέσα από την επίσκεψή σας στο blog!