Απόσταγμα του ήλιου και της πέτρας χτισμένο σε μια ήσυχη κορυφή του πιο γνωστού και πολύβωου νησιού της Ελλάδος, τόσο ο γαστρονομικός προορισμός όσο και οι εντυπωσιακοί χώροι του πολυτελούς ξενοδοχείου Bill & Coo εντυπωσιάζουν το κάθε ένα με έναν μοναδικό τρόπο.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο, μέλος των διάσημων Small Luxury Hotels of the World, σας προσκαλεί να γνωρίσετε την κουζίνα του Αθηναγόρα Κωστάκου ενός νέου σεφ με πολύ καλές συνεργασίες, βραβεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με όρεξη και δημιουργικότητα που με σκληρή δουλειά, σεβασμό και έμπνευση μαγειρεύει «παίζοντας« με τα υλικά της Ελλάδας και του νησιού.

Η ελιά και οι καρποί της, η κάπαρη, ο κρίταμος, τα εσπεριδοειδή, τα φρέσκα ψάρια και τα λαχανικά του νησιού μεταμορφώνονται στην κουζίνα του Bill & Coo με σεβασμό και υψηλή μοντέρνα τεχνική κρατώντας πάντα την γευστική τους κλασσικότητα. Αυτό σε συνδυασμό με το ευγενικό προσωπικό και το άψογο σέρβις είναι που καθιστούν το δείπνο στο εστιατόριο του Bill & Coo ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Απολαύστε μαγικές γαστρονομικές βραδιές υπό την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ενός μαγικού καλοκαιρινού ηλιοβασίλεματος του Αιγαίου τον μήνα Ιούλιο με τους καλεσμένους σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Γρηγόρη Χελμή, τον Αύγουστο με τον Γιακαλή Παναγιώτη ενώ το Σεπτέμβρη με τους Δημήτρη Κατριβέση, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και Δημήτρη Σκαρμούτσο.


Bill&Coo, Μεγάλη Άμμος, Μύκονος, 84600, Greece, T (+30) 22890 26292-3, F (+30) 22890 25933


http://www.bill-coo-hotel.com , info@billandcoo.gr