Οι σταθεροί και ψαγμένοι οπαδοί του ξέρουν πολύ καλά ότι  το κρασί– ειδικά το κόκκινο – θέλει τον… αέρα του πριν καταλήξει στον ουρανίσκο μας.

Η συνήθης διαδικασία θέλει να ρίχνουμε το κρασί σε μια καράφα λίγη ώρα πριν το σερβίρουμε για να αεριστεί» και να αναδειχθούν τα αρώματα του εξασφαλίζοντας ακόμη πιο απολαυστική πόση.

Το διαφορετικό με την σειρά Wine Breather του στούντιο Norm Architects, για την εταιρεία Menu, είναι ότι επισπεύδει όλη αυτήν την διαδικασία ολοκληρώνοντας την μέσα σε μόλις 2 λεπτά. 
 

Μπορείτε να σερβίρετε το κρασί στην κομψή αυτή καράφα ή αν προτιμάτε να έχετε το αυθεντικό μπουκάλι στο τραπέζι, γυρίστε απλά την κανάτα ξανά και το κρασί θα ρεύσει πίσω στο μπουκάλι.

 

*Το ανακαλύψαμε στο Myran Scandinavian Design