Μοιάζει με deja vu! Για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο διαιτητή Δημήτρης Θάνος μπαίνει στο «κάδρο» των ορισμών στη Super League στα μισά της διαδρομής. Ο ρέφερι του Συνδέσμου Γρεβενών πέρασε τα αγωνιστικά τεστ την Τετάρτη 17/1 και μπορεί πλέον να διευθύνει ξανά αγώνες.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε κοπεί στην αντίστοιχη δοκιμασία φυσικής κατάστασης και δεν σφύριξε μέχρι σήμερα.

Η ιστορία μάλιστα θυμίζει την περίοδο 2016-17. Απλώς τότε επανήλθε Δεκέμβριο μήνα στους ορισμούς και μέχρι το τέλος της περιόδου διηύθυνε 13 αγώνες (ο ένας στη Football League), ενώ ήταν και επιπρόσθετος διαιτητής στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σφυρίξει 80 αναμετρήσεις της Super League.

Γενικότερα στα χειμερινά τεστ δεν κόπηκε κανένας διαιτητής της Super League (παρά μόνο οι βοηθοί Βασίλης Λάμπρου – Ανατολικής Αττικής και Ιορδάνης Απτόσογλου – Αθηνών), καθώς επανήλθε και ο «μετεξεταστέος» του καλοκαιριού Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας).

Σημειωτέον δεν έτρεξαν οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), επειδή θα λάβουν μέρος στα αγωνιστικά τεστ του σεμιναρίου της UEFA, ο τραυματίας Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), λόγω ίωσης.

Στη Football League πέρασαν τα τεστ και επανέρχονται οι κομμένοι του καλοκαιριού Αγησίλαος Μπουρμασόπουλος (Λάρισας) και Γιάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου).