«Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πω, αλλά θα είμαι σύντομος: Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος». Με αυτές τις λίγες λέξεις ο αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο (και πρώην Πράσινος) Ντρου Νίκολας επεχείρησε να εξηγήσει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter (@DrewNicholas12) το αποψινό (21/2), ξαφνικό διαζύγιο με την ιταλική ομάδα.

Ετσι, ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τον (ασταθή εκείνη την περίοδο σε διοικητικό επίπεδο) Παναθηναϊκό υπογράφοντας υψηλό συμβόλαιο με την Αρμάνι, δεν θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ στη μεθαυριανή (Πέμπτη 23/2, 22.00) αναμέτρηση με τους Πράσινους για την 5η αγωνιστική του Top16 αφήνοντας τον επιστήθιο φίλο του Μάικ Μπατίστ να υποδεχτεί μόνο τον πρώην συμπαίκτη του Αντώνη Φώτση και να δώσει μάχες στις δύο ρακέτες με τον πρώην Ερυθρόλευκο Γιάννη Μπουρούση.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκολας, πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 2009 και το 2011, δεν βοήθησε όσο θα ήθελε (μ.ό. 7,4 πόντοι με 29,7% στα τρίποντα στην Ευρωλίγκα), αλλά και δεν βοηθήθηκε όσο θα έπρεπε από την ομάδα του κ. Σέρτζο Σκαριόλο, που όμως τον τελευταίο καιρό έπαιρνε περισσότερες λύσεις από τον έμπειρο σουτέρ. Και από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν «κόλλησαν» ποτέ, αποφάσισαν να επισπεύσουν το «διαζύγιο» ανακοινώνοντας τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας τους.