Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σουλτάν µπιν Νασέρ µπιν Αµπντούλ Ραµχάν αλ Σαούντ. Ο 26χρονος Σαουδάραβας, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ στο ποδοσφαιρικό Τριφύλλι, μιλώντας στον Sentra Fm δήλωσε πανέτοιμος για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγοραπωλησία του 54,7% των μετοχών.

Επίσης, ο Αλ Σαούντ προανήγγειλε σε σύντομο χρονικό διάστημα την άφιξή του στην Αθήνα, αποκάλυψε ότι ο εκπρόσωπός του κ. Βλάσης Τσάκας θα έχει ενεργό ρόλο στα διοικητικά των Πρασίνων εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στην Εθνική ομάδα για το παιχνίδι με τη Γεωργία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρίγκιπας Σουλτάν μέσω του συνεργάτη του κ. Μοχάμεντ Μπάσεμ που έκανε την μετάφραση από τα αραβικά στα αγγλικά…

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις;

«Χαιρετίζω τους φίλους του Παναθηναϊκού.Πριν από λίγες ημέρες είπα ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Μαζί με τον κ. Τσάκα αναλύουμε και μελετούμε τα κομμάτια της συμφωνίας με την ομάδα. Είναι εδώ μαζί μου στην Σαουδική Αραβία και προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τις τελικές λεπτομέρειες».

-Πότε εκτιμάτε ότι θα έρθετε στην Αθήνα;

«Θα έρθω σύντομα στην Αθήνα. Είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες»

-Ποιος θα είναι ο ρόλος του κ. Βλάση Τσάκα στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού αν ολοκληρωθεί η συμφωνία;

«Αυτή την στιγμή δεν συζητάμε για αυτό το ζήτημα με λεπτομέρειες. Σίγουρα όμως θα είναι μέλος της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Μέχρι όμως να τελειώσουν οι συζητήσεις δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο. Να ολοκληρωθεί η συμφωνία και θα δούμε.

-Πόσες πιθανότητες δίνετε για να ολοκληρωθεί το deal;

«Αυτή τηνστιγμή είμαι πανέτοιμος 100% και περιμένω να τελειώσει η συμφωνία, αφού γίνουν όλα τα βήματα που πρέπει. Αυτό που πιστεύω και θέλω να κάνω, είναι κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα: Καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το επόμενο παιχνίδι αλλά και καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο παιχνίδι που δίνει».