Ληστεία με το καλημέρα σημειώθηκε σε εκδοτήριο εισιτηρίων της Blue Star Ferries στη πύλη Ε7 στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα στις 7.35 το πρωί της Πέμπτης και αφού είχαν αποπλεύσει τα δυο πλοία της εταιρείας Blue Star Delos (στις 07.25) και Blue Star Paros (στις 07.30) με προορισμό τις Κυκλάδες δυο άτομα που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα απείλησαν με όπλο υπάλληλο των εκδοτηρίων και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ ο υπάλληλος μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά όπου κατήγγειλε το περιστατικό.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ένοπλης ληστείας εντός χερσαίου χώρου στο λιμένα Πειραιά, σε βάρος δύο υπαλλήλων εκδοτηρίου εισιτηρίων.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ σύμφωνα με δήλωση των ανωτέρω υπαλλήλων, αφού είχαν κλείσει το εν λόγω εκδοτήριο και κατευθύνονταν πεζοί προς τα γραφεία της εταιρείας τους, δύο άγνωστοι άνδρες επιβαίνοντες σε δίκυκλη μηχανή, με την προβολή όπλου αφαίρεσαν δύο σακούλες που κρατούσαν στα χέρια τους, οι οποίες περιείχαν δύο μεταλλικά ταμεία με το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από το Γραφείο Ασφάλειας του Τομέα Ανάκρισης – Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ οι εν λόγω δράστες αναζητούνται.