Τις σορούς τριών ανδρών που επέβαιναν σε ΙΧ ανέσυραν το πρωί της Τρίτης οι πυροσβέστες στην αγροτική περιοχή Μαΐστρος στην Αλεξανδρούπολη.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το εν λόγω όχημα εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και κατέληξε σε παρακείμενο ρέμα.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι τρεις άνδρες, δύο 31χρονοι κι ένας 40χρονος, αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθησαν για τελευταία σε ουζερί της πόλης στην περιοχή του ΟΣΕ.

Έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, ενώ και τα κινητά τους ήταν κλειστά, με αποτέλεσμα τη Δευτέρα οι οικογένειές τους να δηλώσουν στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση την εξαφάνισή τους.

Τελικά οι τρεις φίλοι εντοπίστηκαν από διερχόμενο πολίτη το πρωί της Τρίτης, νεκροί μέσα στο ρέμα όπου κατέπεσε αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητό τους, το οποίο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική, με τη συνδρομή γερανού.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο τοπικό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πνιγμό.