Δραματική εξέλιξη είχε η υπόθεση της δολοφονίας μιας 35χρονης από την 26χρονη σύντροφο του 43χρονου πρώην συζύγου της το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 17.00 της Πέμπτης ο 43χρονος σε κατάσταση σοκ εισέβαλε στο σπίτι που διαμένει ο πατέρας της 26χρονης οδό Αναγνώστου Γ 107 και τον πυροβόλησε με καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Επίσης από τα πυρά τραυματίσθηκε και μία γυναίκα που βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι.
Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία. Στη συνέχεια ο 43χρονος τράπηκε σε φυγή ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις που είχαν φτάσει στο Κορωπί από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες και τελικά τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν περίπου μια ώρα αργότερα στα Καλύβια Αττικής. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν είχε μαζί του την καραμπίνα που είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα.
Μετά τους πυροβολισμούς, με τον 41χρονο επικοινώνησε τηλεοπτικός σταθμός και κατά την συνομιλία ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, έριξε τις ευθύνες για το φονικό στον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του και δολοφόνο της πρώην συζύγου του.
Το έγκλημα έγινε κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού μεταξύ των δυο γυναικών στην αυλή της μονοκατοικίας του θύματος όπου η 26χρονη σκότωσε την 35χρονη χρησιμοποιώντας μαχαίρι.
Η 26χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι στόχος της ήταν να εκφοβίσει και όχι να σκοτώσει την 35χρονη η οποία μεταφέρθηκε από τον πρώην σύζυγο της, που δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ήταν παρών στο περιστατικό, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο 43χρονος τόσο με το θύμα όσο και με την κατηγορούμενη έχει από δυο παιδιά.