Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, άπορους, άνεργους και πολύτεκνους συμπολίτες μας, προσφέρει από αύριο, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, ο «ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ» υποστηρίζοντας την ελληνική οικογένεια, σε αυτή την δύσκολη οικονομική στιγμή. Ειδικότερα, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου ΒΕΝΕΤΗ, θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν ψωμί από αύριο το πρωί και καθ’ όλο το διάστημα μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά και στις ελληνικές οικογένειες.
Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν δωρεάν είναι η φρατζόλα Πολυτελείας, το Χωριάτικο Χειροποίητο, η φρατζόλα Πετρόμυλου και το Χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως των ημερησίων αποθεμάτων. Δικαιούχοι είναι συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι, οι δύο αυτές τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας.
Η ΒΕΝΕΤΗΣ προβαίνει σε αυτή τη δραστική κίνηση με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή. Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία, εδώ και 4 χρόνια τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη.