Σε 17 προσαγωγές ατόμων στην πλατεία θεάτρου, κοντά στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας της ελληνικής αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στους συλληφθέντες έχει εντοπιστεί πάνω τους κάποιος οπλισμός. Όλοι τους οδηγήθηκαν στην ασφάλεια. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προσαγωγές, έγιναν στα πλαίσια αστυνομικών ελέγχων στην περιοχή.

Στο μεταξύ, κατηγορούμενος για απρόκλητη σωματική βλάβη, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ο πρώην υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή, ιδιοκτήτης του καταστήματος στρατιωτικών ειδών, το οποίο έγινε στόχος επίθεσης με πέτρες και ξύλα άγνωστων κουκουλοφόρων αργά το απόγευμα της Τρίτης στα Γιάννενα.

Όπως έγινε γνωστό, από αστυνομικές πηγές, όταν εκλήθη στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, προκειμένου να κάνει αναγνώριση των δραστών, μετά τις προσαγωγές που είχαν γίνει για την υπόθεση, μπαίνοντας στο γραφείο αξιωματικού της Ασφάλειας , αιφνιδιαστικά χαστούκισε 3 κοπέλες οι οποίες είχαν προσαχθεί.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν αμέσως και τον συνέλαβαν.

Μήνυση σε βάρος του κατέθεσαν και οι 3 νεαρές.

Τέλος, ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο 50χρονος, που τραυμάτισε ελαφρά το βράδυ της Τρίτης με έναν σουγιά 20χρονο στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης έχει νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσειο Νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο.