Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και απλοί άνθρωποι που βρέθηκαν σήμερα, Σάββατο, στο νεκροταφείο Ζωγράφου, αποχαιρέτησαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη, θύμα δολοφονικής επίθεσης στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ΄Σεπτεμβρίου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος, Σιμόνα, η οποία και άγγιζε το φέρετρο του άτυχου άνδρα της καθ’ όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Η κηδεία έγινε παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης υπό των φόβο επεισοδίων.

Κατά την εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου ο οποίος αναρρώνει στο νοσοκομείο, από τον εκπρόσωπό του Επίσκοπο Κύριλλο. «Ο Μανώλης, έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της Πολιτείας και της κοινωνίας μας» ανέφερε στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος. «Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε ώστε τα δυο του παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο», κατέληγε.

Στεφάνια έστειλαν ο δήμος Κύθνου, από όπου καταγόταν ο άτυχος 44χρονος, ο δήμος Πύργου από όπου καταγόταν η σύζυγος του, ο πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», φίλοι, συγγενείς, επαγγελματικοί σύλλογοι.