1η Απριλίου 1993: Ο Αθανάσιος Ντρούζος σκοτώνει μέσα στο Στρατοδικείο του Ρουφ τους δικηγόρους Δημοσθένη Αβράμη και Χρήστο Μπάκα, τραυματίζει πέντε ακόμη στρατιωτικούς δικαστές και ιδιώτες και ύστερα αυτοκτονεί. Στο δικαστήριο γινόταν εκείνη την ώρα η δίκη του υποσμηναγού Δημήτρη Καρούπητραυματίστηκε κι αυτός από τα πυρά του ενόπλου- ο οποίος στις 21 Ιουλίου είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του στη Χαλκίδα πέντε παιδιά ηλικίας από 16 ως 18 ετών, ανάμεσα στα οποία και το μοναχοπαίδι του δράστη και αυτόχειρος.

7 Νοεμβρίου 1994: Ο 42χρονος εργολάβος δημοσίων έργων Κωνσταντίνος Μπίντος σκοτώνει μέσα στα δικαστήρια Ιωαννίνων τον εισαγγελέα Σπύρο Σπύρου και τον αστυνομικό Κώστα Ζαμπαλά και τραυματίζει άλλα τέσσερα άτομα. Το νέο μακελειό σε δικαστήριο αποδόθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη.

16 Ιουλίου 2001: Σε εξοχική κατοικία κοντά στο χωριό Καλλιράχη στη Θάσο ανακαλύπτονται τα πτώματα του 48χρονου υπαλλήλου της Νομαρχίας Καβάλας Ιωάννη Γκουλούση, του 55χρονου υπαλλήλου της Τοπογραφικής Υπηρεσίας Καβάλας Γιώργου Χαλκίδη και του 49χρονου στελέχους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ξάνθη Κυριάκου Αθανασά που έχουν πυροβοληθεί από όπλο 9 mm και έχουν δεχθεί χαριστική βολή στο κεφάλι. Το τριπλό φονικό της Θάσου παραμένει ανεξιχνίαστο.

17 Αυγούστου 2002: O 28χρονος Ηλίας Λιασκώνης πυροβόλησε και σκότωσε τους κυνηγούς Γιώργο Τριανταφύλλου, Γιώργο Πουρνάρα και Βασίλη Αδάμο κοντά στο χωριό Σκαμνός Φθιώτιδας και ύστερα πέταξε τα πτώματά τους σε χαράδρα βάθους 1.000 μέτρων. Ο δράστης ανέφερε ως κίνητρο του φόνου ένα χρέος μερικών χιλιάδων ευρώ σε ένα από τα θύματα για την αγορά ενός κυνηγετικού σκυλιού. Καταδικάστηκε σε τρις ισόβια.

Ο Διονύσης Φούκας, δολοφόνος πέντε κυνηγών που «πατάγανε τα τριφύλλια του και φοβίζανε τα πρόβατά του».

19 Νοεμβρίου 2006: O 38χρονος κτηνοτρόφος Διονύσης Φούκας και ο πατέρας του Λυσίμαχος σκοτώνουν τους κυνηγούς Βασίλη, Χρήστο και Αλέξη Νικολόπουλο, Ηλία Πίππα και Λάμπρο Αντρέσσα, ηλικίας από 17 ως 33 ετών, γιατί «τους πατάγανε τα τριφύλλια και τους φοβίζανε τα πρόβατα». Καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια. Η μητέρα και η αδελφή του 17χρονου Αλέξη Νικολόπουλου έθεσαν τέλος στη ζωή τους τον περασμένο Μάρτιο.

14 Μαΐου 2008: Μακελειό σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα στη συμβολή των οδών Αλκιβιάδου και Παιωνίου. Ομάδα αλβανών ποινικών γαζώνει τους θαμώνες του καφενείου με υποπολυβόλα και σκοτώνει δύο Αλβανούς και έναν Ρουμάνο. Οι δράστες συνελήφθησαν μερικούς μήνες αργότερα από αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής.