O συνδυασμός «Δημοσιογράφοι για τη δημοσιογραφία» με επικεφαλής τον Πάνο Σόμπολο κατέλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), που ολοκληρώθηκαν προχθές.

Συνολικά ψήφισαν 3.940 δημοσιογράφοι. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 3.754, ενώ βρέθηκαν ακόμη 124 άκυρα και 62 λευκά. Ο συνδυασμός του Πάνου Σόμπολου συγκέντρωσε 1.208 ψήφους και πήρε 4 έδρες στη σύνθεση του ΔΣ (στις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει 1.181

ψήφους και είχε πάρει 4 έδρες).

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός «Συσπείρωση Δημοσιογράφων- Δούρειος Τύπος» με επικεφαλής τον Δ. Τρίμη, ο οποίος συγκέντρωσε 919 ψήφους και θα έχει 3 έδρες στο ΔΣ (867 ψήφους και τρεις έδρες στις προηγούμενες εκλογές).

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός «Μαχόμενη Δημοσιογραφία» με επικεφαλής τον Π. Ράμμο και τη Νανά Νταουντάκη που συγκέντρωσε 601 ψήφους και 2 έδρες (611 ψήφους και 2 έδρες στις προηγούμενες), ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων» με επικεφαλής τους Δ. Τσαλαπάτη και Κ.Μπετινάκη που συγκέντρωσε 425 ψήφους και παίρνει 1 έδρα (448 ψήφους και 2 έδρες στην προηγούμενη αναμέτρηση). Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός «Δημοσιογραφική Ενότητα» με επικεφαλής τον Δ. Κουμπιά που συγκέντρωσε 320 ψήφους και παίρνει 1 έδρα (δεν είχε πάρει μέρος στις προηγούμενες εκλογές). Την τελευταία θέση κατέλαβε ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή- Financial Crimes» που συγκέντρωσε 281 ψήφους (141 ψήφους στην προηγούμενη αναμέτρηση) και δεν πήρε έδρα.