από metereologos.gr
Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
 
 

Το «ριφιφί της Τράπεζας της Ελλάδος» και το «πραξικόπημα της κάλπικης λίρας»

Το σχέδιο Λαφαζάνη προέβλεπε και προβλέπει απαλλοτρίωση των χρηματικών αποθεμάτων της Τράπεζας Ελλάδος ύψους 22 δισ. ευρώ, κατάληψη του Νομισματοκοπείου και σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα! - «Έχουμε μπλέξει με τρελούς» φέρεται να σχολίασε ο κ.Τσίπρας
Το «ριφιφί της Τράπεζας της Ελλάδος» και το «πραξικόπημα της κάλπικης λίρας»
Ακρόπολις, έργο του Σπύρου Βασιλείου
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό!

O υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης περιέγραψε την Τρίτη σε εκδήλωση περίπου 500 στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας (συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ που ευθέως τάσσεται υπέρ της ρήξης) σχέδιο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, αναφέροντας μάλιστα σειρά «επαναστατικών» πράξεων, ικανών να επιτρέψουν την ομαλή μετάβαση.

Σύμφωνα με όσα έχουν μεταδοθεί από τον κύκλο του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, το σχέδιο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα για να είναι επιτυχές προϋποθέτει εθνικοποίηση της Τράπεζας Ελλάδος, αποκοπή αυτής από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και δέσμευση του χρηματικού αποθέματος των 22 δισ. ευρώ, που διατηρεί στο θησαυροφυλάκιό της, προκειμένου να τροφοδοτεί με μετρητά τα ΑΤΜ και να κρατά ζωντανή ακόμη και σε συνθήκες capital controls τη λειτουργία της οικονομίας.

Το σχέδιο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, όπως το περιέγραψε ο κ. Λαφαζάνης, απαιτεί κατάληψη της Τράπεζας Ελλάδος και του Εθνικού Νομισματοκοπείου, προφανώς με τη χρήση δυνάμεων του Στρατού και των σωμάτων ασφαλείας.

Μάλιστα, κατά το σχέδιο, επιβάλλεται και η σύλληψη του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γ.Στουρνάρα!

Αν δεν είναι γελοίο, καθώς φαντάζει με «διεθνές ριφιφί» και παραπέμπει σε πραξικόπημα «κάλπικης λίρας», πρόκειται για σχέδιο της απόλυτης εκτροπής, για «πραξικόπημα της δραχμής», που χωρίς αμφιβολία θα συνιστούσε αλλαγή καθεστώτος και θα έφερνε την Ελλάδα πιο κοντά στη Βόρειο Κορέα παρά στην Ευρώπη.

Το δυστύχημα είναι ότι το σχέδιο Λαφαζάνη δεν προέκυψε την προηγούμενη νύχτα, αλλά έρχεται ως αποτέλεσμα μακράς επεξεργασίας τους τελευταίους πολλούς μήνες με τη συνδρομή και άλλων κυβερνητικών στελεχών, όπως προσφάτως αποκάλυψε με αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Επιβεβαιωτικές είναι επίσης οι πολλές σχετικές διαρροές τους προηγούμενους μήνες στο διεθνή Τύπο για την έκδοση παράλληλου νομίσματος και τη χρήση των χρηματικών αποθεματικών της Τράπεζας Ελλάδος.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο ΒΗΜΑ ότι το όλο σχέδιο, προβληματικό και φαιδρό στη σύλληψή του, αλλά εξόχως επικίνδυνο, είχε περιέλθει σε γνώση του Προέδρου της Δημοκρατίας και είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης με τον Πρωθυπουργό και τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος. Λέγεται μάλιστα ότι σε κάποια από τις συζητήσεις ο πρωθυπουργός αναφώνησε «έχω μπλέξει με τρελούς».

Όλο αυτό το κλίμα παραλογισμού που κάποια στιγμή έτεινε να λάβει διαστάσεις εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου ίσως εξηγεί και τη σθεναρή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπέρ της παραμονής στο ευρώ, τις πολλές προσπάθειες που κατέβαλε προς αυτή την κατεύθυνση, εντός και εκτός της χώρας και δικαιολογεί τις απειλές που κάποια στιγμή εκτόξευσε ότι δεν θα επιτρέψει αποχώρηση από την ευρωζώνη, αλλά θα παραιτηθεί αν κάτι τέτοιο συμβεί.

Όσο φαιδροί κι αν μοιάζουν αυτοί οι σχεδιασμοί δεν χωρεί καμία αμφιβολία ότι συνιστούν εκτροπή και αποτελούν απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα. Πολύ περισσότερο όταν εκπορεύονται από υψηλά ιστάμενους υπουργούς οι οποίοι κατέχουν κρίσιμες θέσεις στη λειτουργία της χώρας. Ακόμη χειρότερα μάλιστα όταν αυτά συζητήθηκαν πολύ πριν εκδηλωθεί η τελευταία κρίση, δηλαδή σε ανύποπτο χρόνο, με τη συμμετοχή εντέλει όχι μόνο του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης αλλά και άλλων υπουργών.

Το όλο θέμα, ιδιαιτέρως οι αναφορές του κ. Λαφαζάνη σε εθνικοποίηση της Τράπεζας Ελλάδος, απαλλοτρίωση του χρηματικού αποθέματος των 22 δισ. ευρώ, κατάληψη του Νομισματοκοπείου και σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα έχουν θορυβήσει τους εταίρους και προκαλέσει μέγα προβληματισμό για την τύχη και το μέλλον της χώρας.

Για τους δυτικοευρωπαίους όλα αυτά μοιάζουν ανήκουστα, δεν δικαιολογούνται ούτε ως ενδεχόμενα και επειδή αποτελούν αντικείμενο δημόσιας συζήτησης στην Ελλάδα ευλόγως προκαλούν ανησυχίες και αμφιβολίες αν τελικά η χώρα μπορεί τελικά να ξεφύγει από τον κίνδυνο του Grexit.

Γι' αυτό το λόγο η κυβέρνηση, τα κόμματα,οι βουλευτές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι πολίτες εντέλει οφείλουν,αν μη τι άλλο, να καταρρίψουν εμπράκτως τα φαιδρά αυτά σχέδια και να προστατεύσουν τη Ελληνική Δημοκρατία.

Συνεργάτες Π. Λαφαζάνη


Σε ανακοινωσή τους συνεργάτες του Π. Λαφαζάνη αναφέρουν:

«Συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη απευθυνόμενοι στους εμπνευστές των άθλιων δημοσιευμάτων περί σχεδίων του Παναγιώτη Λαφαζάνη για κατάληψη, τάχα, του Νομισματοκοπείου, σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα και απαλλοτρίωση δισεκατομμυρίων ευρώ, απαντούσαν με τη γνωστή φράση : «Αιδώς Αργείοι»!

Ο στόχος αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων δεν είναι το πρόσωπο του Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά οι συνεπείς αντιμνημονιακές προοδευτικές θέσεις που εκφράζει».

Η απάντηση του Βήματος: «Για την ταμπακιέρα ουδέν. Τα είπε ή δεν τα είπε στη συγκέντρωση του ξενοδοχείου Oscar;»


Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ για το plan B του Βαρουφάκη: Επιστροφή στη δραχμή, εθνικοποίηση ΤτΕ, επιστράτευση δημοσίων υπαλλήλων 
 
 
σχόλια (73)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Ψεύδος | 16/07/2015 20:02
  Μετά την απόρριψη του σχεδίου Λαφαζάνη, η ΑρΠρ θα εφαρμόσει το σχέδιο Λ. 1) Μεταμφιέζεται ο Λεουτσάκος σε Στουρνάρα 2) Η Ζωή τον συλλαμβάνει με την κατηγορία της γενοκτονίας. 3) Ο Γιάνης δίνει συνέντευξη για αντιπερισπασμό. 4) Ο Στρατούλης λέει ότι ψήφισε ΟΧΙ αλλά εννοούσε ΝΑΙ. 5) Μέσα στον γενικό χαμό ο Λαφαζάνης βρίσκει τα λεφτά και τα μοιράζει σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους. 6) Τηλεφωνάει στον Ντράγκι, του λέει ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ότι, εάν δεν του στείλει αμέσως, θα το θεωρήσει ως πραξικόπημα και θα πάει στη δραχμή απομονώνοντας την ΕΕ από τα αγαθά της ελληνικής οικονομίας. 7) Σύμμαχος στην προσπάθεια ο Μαδούρο και, πιθανά, ο Κιμ.
  Μήτσος
  απάντηση41
   
   
   
  Σκέπτομαι να σας κάνω άγαλμα | 15/07/2015 21:13
  Για τους τρελούς και το ατύχημα που αναφέρεστε. Να ευχαριστήσω εσάς του λογικούς, τους μορφωμένους που κυβερνήσατε τόσα χρόνια από διάφορα πόστα και που με φέρατε σε αυτή την κατάσταση. Τι να σας πω σκέπτομαι να σας κάνω άγαλμα
  bill
  απάντηση1765
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  έλεος! | 15/07/2015 19:41
  αδιανότητο ότι υπάρχουν οπαδοί του Λαφαζάνη (στην κυπριακή διάλεκτο = αυτός που ψεύδεται πολλά)
  άφωνος
  απάντηση467
   
   
  ενδεχομενο πραξικοπημα | 15/07/2015 19:31
  Κ Εισαγγελευ δεν μπορω να φανταστω οτι στην πατριδα μας υπαρχουν ανθρωποι που ανηκου στην κυβερνηση και συνερχονται κρυφιως για την βιαιη ανατροπη του πολιτευματος. Ποσο μαλλον οταν τα ατομα αυτα τελειως ξεκαθαρα και χωρις συνειδηση δια δηλωσεων και μαλιστα απειλητικων με κυβερνητικη θεση οργανωνουν βιαιες ενεργειες που θυμιζουν αισχρες καταστασεις εν ετει 2015 και με ανειποτη θρασυτητα επιχειρουν καταλυση του καταστατικου χαρτη της χωρας μας, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
  christos
  απάντηση442
   
   
  " Τρελοί και λογικοί " | 15/07/2015 19:08
  Σίγουρα έχουμε μπλέξει με τρελούς . Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όμως πώς θα απέτρεπε τα σχέδιά τους παραιτούμενος ; Θα άλλαζε τίποτε ή θα πηγαίναμε χωρίς αμφιβολία σε εθνικό διχασμό και Στάση ( κατά κόσμον Εμφύλιο Πόλεμο) ; Γιατί δεν απέτρεψε το τραγικό δημοψήφισμα ; Μη μου πει κανείς ότι δεν είχε τυπικά τη δικαιοδοσία να το κάνει ! Απλώς θα αντιδρούσε ,αν αντιδρούσε , όπως συνηθίζει , με καθυστέρηση . Δε φταίνε μόνο οι "τρελοί " . Φταίνε και οι " λογικοί " που προσποιούνται ότι υπηρετούν την Πατρίδα Όταν "καθόταν στο ίδιο θρανίο" με τον Πρωθυπουργό και την κ. Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή για το χρέος , η παρουσία του τι σήμαινε ; Υψηλό αίσθημα ευθύνης ή " τα πεδία παίζει ";
  Έκτωρ
  απάντηση392
   
   
   
  Ειθε να υλοποιηθει, ο λαος θα το στηριξει... | 15/07/2015 18:43
  Πολυ ωραιο σχεδιο και Ελληνικωτατο, εαν οντως υπαρχει σχεδιασμος, Στρατος, Αστυνομια και πολιτες να δωσουμε ενωμενοι μαχη επιβιωσης και ανακαμψης της Ελλαδας και να ξεφυγουμε απο την μεγγενη των δολοφονων μας, ΕΕ, ΔΝΤ, ΗΠΑ, ΝΤΠ. Η συλληψη Στουρναρα ΚΑΙ αλλων μνημονιακων δωσιλογων και παραδειγματικη τιμωρια τους να γινει αμεσα γιατι ηταν και παραμενουν υποστηρικτες των μνημονιων και υποτελεις των διεθνων τοκογλυφων, εναντιον των Ελληνικων συμφεροντων.
  Ενωμενοι ολοι μαζι για την καθαρση και ΝΕΜΕΣΗ
  απάντηση1260
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Έχει λόγους να μπει ο Στουρνάρας στην ψειρού. | 15/07/2015 18:34
  Την εκκαθάριση των ομολόγων σε Τ 10 όταν κουρεύτηκαν τα ομόλογα την ξεχάσατε; Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάποιο αριστερό έρεισμα, ο Στούρν έπρεπε να εκτίει ήδη την ποινή του.
  unleaded
  απάντηση1249
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Έχετε μυαλό; Έχτε κότσια; | 15/07/2015 18:33
  Έχετε μυαλό και κότσια Κύριοι της αντιπολίτευσης, του “Δημοκρατικού”, του “Συνταγματικού” και “Ευρωπαϊκού τόξου”; Τώρα είναι η μοναδική ευκαιρία σας να αποδείξετε ότι έχετε μυαλό αλλά και πολιτικό μυαλό. Ακίνδυνα για την χώρα είναι η μοναδική ευκαιρία σας να ξεμπροστιάσετε τους “επαναστάτες της πολυθρόνας”. Μην μπείτε στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής κατά την διάρκεια της πρώτης ανάγνωσης του καταλόγου των βουλευτών και αφήστε τους “λεβέντες δημοκράτες” του Αλέξη, τους ψεκασμένους, τους χρυσαυγίτες και τα ανεγκέφαλα σκάλπ του ΚΚΕ να ψηφίσουν κατά ή υπέρ της σωτηρίας της Χώρας μας. Αποδείξτε πως το τσούρμο των ανεύθυνων, ανεπάγγελτων και αργόσχολων ΝΕΟΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ να αποδείξουν μόνοι τους πως το μόρφωμα που θέλει να λέει πως ονομάζεται κυβέρνηση και κυβερνά την ΧΩΡΑ δεν έχει καν την εμπιστοσύνη του κόμματος ή αποκόμματος από το οποίο προέρχεται. Και αφού αποδείξετε σε όλους τους έχοντες εγκέφαλο κατοικώντας στον πλανήτη Γή (πλην ελλήνων) ότι δεν έχουν την εμπιστοσύνη ούτε καν αυτών που εξελέγησαν με την σημαία του μπορείτε στην δεύτερη ανάγνωση του καταλόγου εν σώματι και εν χωρώ να ψηφίσετε ώστε και η ΧΩΡΑ να σωθεί και οι “σωτήρες” να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης και του Δομοκού για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και προπαρασκευαστικά για κατάλυση της Δημοκρατίας. Του ξέφυγε του εξ ακροδεξιών συνεργάτη πως “Ο Στρατός εγγυάται την ασφάλεια στο εσωτερικό της Χώρας”. Του ξέφυγε του διαδόχου του Στάλιν το σχέδιο για την “εκπόρθηση” της Τράπεζας της Ελλάδος, την κατάληψη του Νομισματοκοπείου, την σύλληψη του Διοικητή της (άραγε μόνο αυτού οι και των λοιπών αρχών και Αρχόντων); Κύριοι Πολιτικοί αρχηγοί είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε πως είσαστε Αρχηγοί!
  Έλληνας και όχι ραγιάς
  απάντηση158
   
   
   
  Ζήλεψαν την γελοιότητα του Παπαδόπουλου | 15/07/2015 18:15
  ως φαίνεται, οι σημερινοί γελοίοι. Τα πραγματικά προβλήματα όμως είναι αλλού: Προσπάθησα σήμερα στις 15:00 τηλεφωνικά να βρώ κάποιον στην γενική διεύθυνση του ΙΚΑ χωρίς αποτέλεσμα. Το κράτος αυτή την ώρα δεν υπήρχε και πιθανόν δεν υπάρχει και τις υπόλοιπες απογευματινές ώρας. Μετά πήγα στο ανάλογο ΙΚΑ της χώρας που ζω με το ποδήλατο και έκανα τη δουλειά μου. Αυτά μεσούσης της κρίσης εν έτι 2015. Ο μεγάλος άρρωστος στην Ελλάδα δενείναι απλά άρρωστος σήμερα και αύριο θα γιάνει. Ο μεγάλος άρρωστος είναι απών, παίνοντας όμως τον μισθό του. Το ότι μερικοί σκέφτονται τα πραξικοπήματα - παρακαλώ τις εργάσιμες ώρες - δείχνει τον τραγέλαφο αυτής της χώρας.
  2λάμδα
  απάντηση16816
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Λαϊκές Πολιτοφυλακές. | 15/07/2015 18:07
  "..προφανώς με τη χρήση δυνάμεων του Στρατού και των σωμάτων ασφαλείας." Καθόλου "προφανῶς".Μᾶλλον μέ τ΄΄ην χρήση δυνάμεων "Λαϊκῆς Πολιτοφυλκῆς" οἱ ὀποῖες προβλέπονται στά κείμενα τους.
  Λαϊκός Πολιτοφύλακας
  απάντηση13810
   
   
   
  ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ... | 15/07/2015 18:00
  "Σύμφωνα με όσα έχουν μεταδοθεί από τον κύκλο του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης" Ωραία δημοσιογραφία, με αναφορά σε έγκυρες πηγές...
  lena
  απάντηση43122
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Το μόνο επίσημο που έχουμε ακούσει τελευταία | 15/07/2015 17:59
  είναι η πίεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να μην δεχθεί το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Αυτό που γράφετε δεν έχει επισήμως διασταυρωθεί. Αν ισχύει τότε όλοι οι πολιτικοί της χωρας μας συλλήβδην είναι πραξικοπηματίες, τρελοί και επαγγελματίες δικτάτορες. Από την άλλη, γνωρίσαμε και την πλευρά των σοβαρών ΜΜΕ, του δημοκρατικού τόξου που τόσο απλόχερα προσφέρουν ενημέρωση ψυχαγωγία και γενοκτονία.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση26109
   
   
   
  ΜΑΧΗ | 15/07/2015 17:58
  ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση52197
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ | 15/07/2015 17:37
  Aν αυτο το επικινδυνο ατομο χριστηκε απο τον πρωθυπουργο '΄ύπουργος παραγωγικης ανασυγκροτησης΄΄,πειτε μου τι σωζει αυτη τη χωρα?
  ΣΤΕΛΙΟΣ
  απάντηση23519
   
   
  Η κρυφή επιθυμία... | 15/07/2015 17:23
  Οι αριστεροί τύπου Λαφαζάνη, Λεουτσάκου, κλπ. είναι παντελώς άχρηστοι, πόσο μάλλον ικανοί να κάνουν επανάσταση ή πραξικόπημα. Η κρυφή τους επιθυμία είναι ο εκτοπισμός τους σε μία νέα Μακρόνησο, ώστε να βιώσουν και αυτοί τις ηρωικές ημέρες του παρελθόντος.
  ΚΧ
  απάντηση17922
   
   
   
  ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ | 15/07/2015 17:14
  Ότι οι αριστεροί είναι φασίστες και επιδιώκουν δικτατορία επί του προλεταριάτου δεν είχα καμιά αμφιβολία. Αλλά τα εξώγαμα του Στάλιν, Λαφαζάνης, Στρατούλης κλπ, είναι και βλάκες. Δηλαδή τί νόμιζαν, ότι η Αστυνομία ή ο στρατός θα υπάκουε στις καταφανώς παράνομες και αντισυνταγματικές διαταγές τους; Το πολύ πολύ, αν επέμεναν θα τους συνελάμβαναν, αν δεν τους πυροβολούσαν στο ψαχνό. Άντε να επέμβει ο εισαγγελέας και να τους κλείσει μέσα μαζί με τα άλλα φασισταριά της ΧΑ. Εδώ έχουμε και θα έχουμε Δημοκρατία. Όσοι ονειρεύονται άλλα, ας ξεπεζέψουν. Διότι δεν θα έχουν πού να κρυφτούν. Δικτατορίες τέλος στην Ευρώπη, ούτε ακόμα και στην Ανατολική.
  Lakis
  απάντηση20916
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  το πιάσαμε κ Καρακούση | 15/07/2015 17:14
  ο Τσίπρας είναι αθώος, τους ξέρει χρόνια, τους έκανε υπουργούς, αλλά δεν ήξερε τίποτα , δεν άκουσε τίποτα. Τόσο πια σας έχει μαγέψει? Τα έχει έχει κάνει μπάχαλο χιερότερα από τους άλλους μεγάλους μπαχαλάκηδες ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλο και πάτε να τον βγάλετε λάδι? Τι πρέπει να κάνει για να δείτε ότι δεν κάνει για πρωθυπουργός? Τι θα πείτε αν αύριο θα σας πει εγώ έδωσα εντολή να εφαρμοστούν τα μέτρα αλλά έχω μπλέξει με τρελλούς?
  έλεος πια
  απάντηση14812
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Πρωθυπουργε βαλτον φυλακη | 15/07/2015 16:29
  101 χιλιαδες δημοσιους απολυει ο συντροφος Πουτιν. Με μια υπογραφη λεει. Κανενα σχολιο συντροφε Λαφαζανη? Μηπως δεν συμφωνεις? Παρτον ένα τηλεφωνο και πες του ότι αυτό είναι κοκκινη γραμμη και ότι θα δωσεις το παρον και θα ψηφισεις όχι. Και παρε μας ένα τηλεφωνο την άλλη μερα να μας πεις που βρίσκεσαι? Στις Βρυξελλες η στα κατεργα? Δεν θα τολμούσες συντροφε να μιλησεις στον Πουτιν και στον Κιμ. Εκει δεν είναι Ελλας. Εκει να δεις τη γλυκα. 100 υποκλισεις την ημερα θα κανες και ένα ποιημα θα λεγες. Συντροφε στο πλανητη γη εισαι το 2015 όχι το 1015.
  AKT
  απάντηση13714
   
   
  Έχουμε και Β' εγκληματική οργάνωση! | 15/07/2015 16:19
  Όσοι τους ψήφισαν, δεν τους ψήφισαν για να κάνουν κανένα απολύτως «ριφιφί», ούτε καμία δικτατορία, ούτε συλλήψεις πρώην υπουργών και διευθυντών της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος. Αν όντως θεμελιώνονται νομικά τέτοιες κατηγορίες εις βάρος τους με σαφή στοιχεία, τότε να τους απαγγελθεί άμεσα αγωγή για ίδρυση εγκληματικής οργάνωσης.
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.
  απάντηση24819
   
-