Με τελικό προορισμό τη Βουλή, οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, έστειλαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου όλο το υλικό που συνέλεξαν για την αλλοίωση του memory stick, όπου αντιγράφηκε το CD με τη λίστα Λαγκάρντ.

Στον φάκελο περιέχονται οι εξηγήσεις που έλαβαν από τα ξαδέλφια του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου (Ελένη Παπακωνσταντίνου, Συμεών Συκιαρίδη και Ανδρέα Ροσσώνη), καθώς και το έγγραφο υπόμνημα του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.
Στη δικογραφία σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται και το έγγραφο, στο οποίο καταγράφεται η ακριβής ημερομηνία αντιγραφής του USB, που είναι η 8η Ιουλίου 2011, λίγο πριν, δηλαδή, ο κ. Διώτης το παραδώσει στον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως έχει επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του στους οικονομικούς εισαγγελείς και ο ίδιος ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

Στο φάκελο οι εισαγγελείς έχουν περιλάβει και το ίδιο το αντιγραφέν στικάκι.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ν. Παντελής που παρέλαβε τη δικογραφία τη διαβίβασε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο στη συνέχεια με τη σειρά του την έστειλε στις 9 το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.