Στην μαύρη περίοδο της επταετίας των Συνταγματαρχών 1967-1974 επέστρεψε η πολιτική ζωή με την εμφάνιση στο προσκήνιο του προπαγανδιστή της Χούντας Γιώργου Γεωργαλά που εμφανίζεται ως επικοινωνιακός σύμβουλος του κ. Π. Καμμένου, ο οποίος αντέδρασε έντονα και ετοιμάζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η εφημερίδα «Δημοκρατία» έφερε στη δημοσιότητα το εξώδικο του θεωρητικού της επταετίας, όπως τον αποκαλεί και η Νέα Δημοκρατία που έσπευσε να εκμεταλλευθεί πολιτικά την υπόθεση, προς τον κ. Καμμένο, τον οποίο καταγγέλλει ως…«μπαταχτσή και αναξιόπιστο», ζητώντας του να του δώσει 14.000 ευρώ που του χρωστά από συγγραφή βιβλίου και μελετών.

Με βάσει την καταγγελία του στενού συνεργάτη του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό (με αρμοδιότητα τα θέματα τύπου), ο ίδιος διετέλεσε επικοινωνιακός σύμβουλος του κ. Καμμένου και επιμένει ότι υπήρξε ο πραγματικός συγγραφέας βιβλίου για την τρομοκρατία, το οποίο όμως εκδόθηκε με το όνομα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ζητεί και 14.000 ευρώ, δηλώνοντας πως δεν πληρώθηκε για την πνευματική του εργασία.

«Καθώς γνωρίζετε, στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλός σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομά σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου αυτή δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περίμενα τα υπόλοιπα…» αναφέρει μεταξύ άλλων στο εξώδικο του ο Γεωργαλάς, επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.
Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε πολιτική θύελλα, αφού άρχισαν τα καρφιά και από στελέχη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ότι η «μελέτη για τη σημερινή κρίση» που φέρεται -σύμφωνα με τις καταγγελίες- να παρέδωσε ο Γεωργαλάς στον κ. Καμμένο θεωρείται πολύ πιθανό να χρησιμοποιήθηκε για τη συγγραφή του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία δυο ετών» ανταπάντησε ο κ. Καμμένος μέσω twitter και ανέφερε πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Γεωργαλά.

Η Συγγρού δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γ. Μουρούτης, έριξε το καρφί του, μέσω facebook, σημειώνοντας: «Ο θεωρητικός της χούντας έγραψε το πρόγραμμα των Καμμένων; Τουλάχιστον, ας τον πληρώνατε για την εξυπηρέτηση που σας έκανε!!! Για όσους παραπλανημένους πίστεψαν ότι το πρόγραμμα βγήκε από δημόσια διαβούλευση. Ντροπή!!!».

Στην ίδια λογική ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης επιμένει δυο ημέρες να συντηρεί το θέμα, λέγοντας: «Αλλοίμονο αν το 2012 πολιτικός αρχηγός έχει σύμβουλο τον συγκεκριμένο κύριο».
«Η επίθεση λάσπης έχει υπερβεί τα όρια. Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» ανταπάντησαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» που πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες έως τις εκλογές.
Ανελέητος πόλεμος ΝΔ – Καμμένου
Να μειώσει την επιρροή του κ. Καμμένου στους «γαλάζιους» ψηφοφόρους επιχειρεί η Ν.Δ. και ανελέητος είναι ο πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και από τις δυο πλευρές.

Μάλιστα, η Ν.Δ. για πρώτη φορά εξέδωσε ανακοίνωση του εκπροσώπου της κ. Ι. Μιχελάκη με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον κ. Καμμένο, με αφορμή δήλωσή του με την οποία υποστήριξε πως με το νέο μνημόνιο, οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν καράβια που φέρουν την ελληνική σημαία.

Ο κ. Μιχελάκης χαρακτηρίσε «λαϊκιστή, ανεύθυνο και επικίνδυνο» τον κ. Καμμένου και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να εξαπατήσει τους πολίτες και συνεχίζει στη λογική πλήρους απαξίωσης: «Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας».

Ο κ. Καμμένος δεν άφησε την επίθεση αναπάντητη και χαρακτήρισε τον κ. Μιχελάκη «άσχετο και υπάλληλο του Τόμσεν», σημειώνοντας στο facebook. «Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό….Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος».