από metereologos.gr
Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
 
 

«Ευτυχώς που το δηλώσαμε στην Εφορία»

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που αποδείχθηκε οπλαποθήκη μιλάει για τους... νοικάρηδές της
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Η ιδιοκτήτρια της γιάφκας, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον νοικάρη της: « Ηταν ένα πολύ καλό παιδί, υπεράνω κάθε υποψίας. Ούτε το όνομά του θυμόμουν, μόνο ότι το είχα νοικιάσει σε κάποιον Τάσο την 1η Ιουνίου του 2008. Αψογος στις πληρωμές του, κάθε πρώτη του μηνός μέσω τραπέζης. Η Αστυνομία με ειδοποίησε, ένα εικοσάλεπτο αφότου είδα το θέμα στις ειδήσεις. Κατόπιν άνοιξα το συμβόλαιο να δω το επίθετό του και έπαθα σοκ:“Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος” ». Δεν είχε άλλη επαφή με τον Γουρνά, ούτε καν για μικροβλάβες που παρουσιάζονται σε παλαιά σπίτια όπως το συγκεκριμένο που χτίστηκε το 1957: « Δεν μας είχε τηλεφωνήσει ποτέ να μας πει ότι χάλασε κάποιος σωλήνας για να αφαιρούσαμε την επισκευή από το ενοίκιο ».

Η Αστυνομία έφθασε στο σπίτι μέσω του Τaxis: « Ευτυχώς που το δηλώσαμε στην Εφορία» λέει σήμερα. « Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, θα μπαίναμε με κλειδαρά σε κάνα δίμηνο παραξενεμένοι και οργισμένοι που ο νοικάρης μας το έσκασε και θα αντικρίζαμε αυτό που είδαν οι αστυνομικοί ». Την τελευταία φορά που πήγε στο σπίτι ήταν το 2004, όταν επισκευάστηκε προτού το ενοικιάσουν σε μια κοπέλα.

« Από την οικογένειαδεν έχει μείνει κανείς εκεί, μόνο ο άνδρας μου όταν επέστρεψε από Αμερική, τη δεκαετία του 1960 ». Ιδιοκτήτρια γιάφκας λοιπόν... «Το βλέπουμε στην τηλεόραση και δεν πιστεύουμε ότι είναι το δικό μας σπίτι. Δεν το αναγνωρίζουμε. Το βλέπουμε σαν... γιάφκα» καταλήγει.Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλες τέσσερις συλλήψεις πάει η ΕΛ.ΑΣ. 
Ψάχνουν τρεις και τον «Καλόγερο» 
Το ΜΡ5 του Βορρά και οι «γνωριμίες» του Νότου 
«Μέγας γρίφος» η προμήθεια του RΡG-7 
Διαμονή σε πεντάστερο με έξοδα της Αντιτρομοκρατικής 
Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής έρευνας ο οπλισμός της γιάφκας της Κυψέλης 
Συγχαρητήρια Παπανδρέου σε Χρυσοχοΐδη για τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας 
Ενάμιση χρόνο ήταν η γιάφκα στην Κυψέλη  
 
-