Απαντήσεις στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τα δάνεια της εταιρείας «Δίοδος» και τις ρυθμίσεις δανείων των αδερφών του πρωθυπουργού, δίνει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Η εφημερίδα κάνει λόγο για προσπάθεια εκβιασμού και εκφοβισμού και για γκαιμπελικές μεθόδους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα δημοσίευσε και ρεπορτάζ σχετικά με το ρόλο του θείου του πρωθυπουργού, Ηρακλή Τσίπρα για το οποίο έχει αναφορά και η αναικοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση – απάντηση των «Παραπολιτικών» έχει ως εξής:

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κατ’ εντολή των υμιυπογειων (σύμφωνα με τον κύριο Καρτερό) του Μαξίμου, αντί απαντήσεων στις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τη χαριστική ρύθμιση δανείου της τεχνικής εταιρείας της οικογένειας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιλέγει τις γνωστές γκαιμπελικές μεθόδους και απαντά με το γνωστό χυδαίο ύφος εκτοξεύοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.

Για άλλη μια φορά το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη για τις άθλιες συκοφαντίες τους. Μάλιστα φθάνουν στο έσχατο σημείο εκβιασμού και εκφοβισμού της εφημερίδας προαναγγέλοντας διώξεις μέσα από την ανακοίνωση του κόμματος, επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε διαρκώς στόχος πολιτικής δίωξης από μια καθεστωτική κυβέρνηση που δεν δέχεται καμία φωνή κριτικής.

Για τα όσα αστεία αναφέρει περί «κρίσης» που χτύπησε την εταιρεία των αδερφών Τσίπρα και έτσι πλήρωναν 300 ευρώ το μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια, τους παραδίδουμε στην κρίση και τη χλεύη κάθε απλού πολίτη που χάνει το σπίτι του για οφειλές μερικών χιλιάδων ευρώ σε εφορίες και τράπεζες.

Τέλος σε ό,τι αφορά το βιβλίο που αποκαλύπτει το ρόλο του θείου του πρωθυπουργού Ηρακλή Τσίπρα στην αποκάλυψη στη χούντα της αντιδιδακτορικής οργάνωσης ΔΕΚΑ στην Κρήτη, που οδήγησε δεκάδες αγωνιστές της αριστεράς και της Ένωσης Κέντρου στη φυλακή και στην εξορία, ας απευθυνθούν στην μαρτυρία του εκλιπόντος συγγραφέα, ο οποίος συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση.

Προφανώς γνωρίζουν στο Μαξίμου όλα όσα αναφέρει και στο βιβλίο του -το οποίο κυκλοφορεί εδώ και 28 χρόνια- χωρίς ποτέ να τολμήσει να το διαψεύσει κανείς από το περιβάλλον Τσίπρα. Όσο και αν κάποιοι απειλούν και εκφοβίζουν να ξέρουν οι σκελετοί που κρύβουν στην ντουλάπα θα βγουν στο φως για να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός την αλήθεια