Κύριε διευθυντά,
μετά το τραγικό περιστατικό (άλλο ένα τραγικό περιστατικό) με τις μπαλοθιές στην Κρήτη, είχαμε τραυματισμούς από πυροβολισμούς σε συνοικισμό Ρομά της Καρδίτσας.

Ανάμεσα σε εκείνους που δέχτηκαν σκάγια και ένα δίχρονο παιδί. Πρόκειται για δύο από το πιο πρόσφατα γεγονότα που δείχνουν τα, από τρομακτικά έως τραγικά, αποτελέσματα της οπλοκατοχής. Γεγονότα που θα περάσουν, θα ξεχαστούν και αυτό ήταν. Ως το επόμενο δυστύχημα με κάποιο όπλο που εκπυρσοκρότησε ή με κάποιον παράφρονα που πήρε το τουφέκι του και βγήκε στους δρόμους.

Το κράτος είναι εκείνο που θα δώσει τέλος σε αυτή την παράλογη ιστορία απαγορεύοντας στους πολίτες να έχουν όπλα και τιμωρώντας αυστηρά όσους παρανομούν. Κάποιος πρέπει επιτέλους να μας προστατεύσει από τους μάγκες με τα δίκαννα!

Μετά τιμής
Πανδώρα
ΥΓ.: «Ημέρα ντροπής για την Ουάσιγκτον» είχε χαρακτηρίσει ο Μπαράκ Ομπάμα την ημέρα κατά την οποία η Γερουσία είχε καταψηφίσει τη μεταρρύθμιση για την οπλοκατοχή. Ημέρα ντροπής είναι και για την Ελλάδα κάθε μέρα που ένας αθώος άνθρωπος τραυματίζεται η σκοτώνεται από πυροβολισμούς.