Πληροφοριοδότρης μου επέλεξε τις καλύτερες φράσεις που κυκλοφορούν στο Twitter για τον κ. Γ. Παπανδρέου τις τελευταίες ημέρες. «ΓΑΠ επειδή λέω να πάω στην ΕΤΕ για στεγαστικό δάνειο. Αν μου το απορρίψουν πρόσεχε». «ΓΑΠ, αν διαβαζεις αυτο παρε τηλεφωνο την Αγροτικη να μου δωσουν το δανειο. Ευχαριστω…». «Kάποιος να θυμίσει στον ΓΑΠ ότι η εφαρμογή της θερινής ώρας τον Μάρτιο του κλέβει μία ώρα προεδρίας.». «Γελάει ο έλληνας που οι βορεοκορεάτες πίστευαν τον Κιμ όταν τους είπε ότι δεν χεζει. Ξεχνά ότι πίστεψε τον ΓΑΠ όταν του είπε λεφτα υπάρχουν». «Καμιά φορά σκέφτομαι τί θα κάνω με την ζωή μου. Μετά λέω εδώ έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ εμείς δεν θα τα καταφέρουμε;».

**

Ανέκδοτο που κυκλοφορεί μεταξύ πασόκων: Ποιον θα προτείνει για πρόεδρο του ΠαΣοΚ ο κ. Γ. Παναγιωτακόπουλος; Μια αφίσα του Ανδρέα.

**

Μιας και μιλάμε για τον Άδωνη, έγινε και η αφορμή για άγριο καυγά μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία, τον κ. Πάνο Μπεγλίτη και την κυρία Κατερίνα Φαρμάκη. Ο κ. Γεωργιάδης υπέγραψε πρόσφατα την υπαγωγή του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου στον Δήμο. Η κυρία Φαρμάκη είπε δημόσια «μπράβο» στον υφυπουργό, επικρίνοντας παράλληλα τον πρώην υπουργό και συνάδελφό της που είχε μπλοκάρει το ζήτημα. Εκτιμώ ότι οι σχέσεις Φαρμάκη – Μπεγλίτη θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο μόλις οριστεί η ημερομηνία των εκλογών…

**

Δεν μπορεί να συνέλθει ο κ. Κ. Μαρκόπουλος από τον εκνευρισμό που του προκάλεσε ο κ. Δ. Αβραμόπουλος. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι η ΝΔ πρέπει να αποφεύγει την πόλωση από τη στιγμή που συμμετέχει στην κυβέρνηση θέση η οποία δεν βρίσκει σύμφωνο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ. Περαστικά.

**

Μου λένε ότι η μούσα της ομάδας των 5 αντιμνημονιακών της ΝΔ κυρία Ελίζα Βόζενμπεργκ πρωτοστατεί σε νέα συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει σε λίγες ημέρες. Αναμένω διαμαρτυρίες για την αύξηση των τιμών στις γούνες και στα Cartier.

**

Οι κακεντρεχείς έσπευσαν να λοιδωρήσουν τον υπουργό Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλο εξαιτίας δηλώσεως του τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Εγκεμέν Μπαγίς την οποία έκανε αμέσως μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Πεντάγωνο. «Δεν θα ξεχάσω την ημέρα που αναλάβατε Υπουργός Άμυνας που είπα στους φίλους μου ότι αισθάνομαι ήδη πολύ ασφαλέστερος» είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Μπαγίς. Η φράση μπορεί να ακούγεται ατυχής, αλλά επιμένω ότι ο κ. Μπαγίς ήθελε να εξάρει τα φιλειρηνικά αισθήματα του νεοφώτιστου κ. Αβραμόπουλου και όχι τις γνώσεις του για τα αμυντικά συστήματα και τη διοίκηση του στρατού για τις οποίες ουδείς έχει αμφιβολίες ότι είναι μηδαμινές.