23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες
ΕΡΤ2
Σε ζωντανή αλλά και μαγνητοσκοπημένη μετάδοση η ΕΡΤ2 παρακολουθεί τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας. Στις 12 το μεσημέρι οι τελικοί της σκυταλοδρομίας μικρής πίστας και στις 14.15 οι ημιτελικοί στο κέρλινγκ ανδρών. Για τους… ξενύχτηδες η ώρα προβολής (σε ζωντανή μετάδοση) του καλλιτεχνικού πατινάζ γυναικών στις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Και για όσους θέλουν ενημέρωση με «μια ματιά», στις 19.00 η σύνοψη της αθλητικής ημέρας.

Ξένες ταινίες
«Bullet to the head»
STAR, 22.50
Ενας πληρωμένος εκτελεστής ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης μπροστά σε έναν κοινό εχθρό. Η έρευνα ξεκινά από σκοτεινά, ύποπτα σοκάκια και καταλήγει στα ισχυρότερα σαλόνια της Νέας Ορλεάνης. Το δίδυμο αυτό ένωσαν δύο βάναυσοι φόνοι και είναι διατεθειμένο να μην αφήσει ζωντανό όποιον τολμήσει να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς και τη δίψα τους για εκδίκηση. Η ταινία είναι βασισμένη στο κόμικ μυθιστόρημα με τίτλο «Du Plomb Dans La Tete» του Alexis Nolent. Προταγωνιστούν οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Μομόα, Κρίστιαν Σλέιτερ, Σάρα Σάχι. (ΗΠΑ, 2012, 92′)

«Boys don’t cry»
ΣΚΑΪ, 23.00
Το 1993 η εικοσάχρονη Teena Brandon (Χίλαρι Σουάνκ) μετακομίζει σε μια μικρή κωμόπολη και αποφασίζει να ζήσει ως άντρας με το όνομα Brandon Teena. Αρχικά όλα πηγαίνουν καλά και κανείς δεν υποψιάζεται την πραγματική ταυτότητα του Brandon. Oταν όμως ερωτευτεί την έφηβη Lana, το μυστικό του θα αποκαλυφθεί και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για όλους. Πρωταγωνιστούν οι Χίλαρι Σουάνκ, Κλοέ Σεβινί, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Ζανέτα Αρνετ, Αλίσια Γκόρανσον. (ΗΠΑ, 1999, 118′)

HeliosPlus