Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Ο Βλάσης προφυλακίζεται και δέχεται απανωτές επισκέψεις από τους ανθρώπους που τον νοιάζονται. Η Ρενάτα αποκαλύπτει στον Αχιλλέα την πραγματική ταυτότητα της Βασιλίνας και τον προσγειώνει απότομα. Ο Δαμιανός προσπαθεί να μάθει με κάθε τρόπο το ποιόν της εταιρείας που εξαγόρασε τις μετοχές του Αχιλλέα και τελικά η πικρή αλήθεια τον συγκλονίζει.

«4XXX4»
ANT1, 23.00
Η Βερόνικα είναι η πρώτη που καταπατάει τον όρκο της και λέει ψέματα στη Λυδία ότι ο Μάξιμος δεν την απάτησε. Ο Δώρος ενημερώνει τον Νικήτα για τη σχέση Βούλας – Λούη. Ο Νικήτας τους παρακολουθεί και πνέει μένεα. Η παρεξήγηση με τη μητέρα του Μάξιμου συνεχίζεται, όταν εκείνη έρχεται σπίτι και βρίσκει τη Λυδία να χορεύει τσιφτετέλι.


Ξένες ταινίες
«Prisoners» Star, 21.00
Oταν η ανήλικη κόρη του και η φίλη της πέφτουν θύματα απαγωγής, ένας άνδρας φυλακίζει τον άνθρωπο που θεωρεί ύποπτο. Η ταινία κινείται σε αργούς, ρεαλιστικούς ρυθμούς και σε κρατά κοντά της χάρη στις διαρκείς ανατροπές μέσα από τις οποίες βλέπουμε ότι οι φυλακισμένοι του τίτλου είναι πολύ περισσότεροι από τα δύο θύματα. (ΗΠΑ, 2013, 153′)
«Εγκλωβισμένοι» Mega, 24.00
Αποφασισμένη να φτάσει στο Ντέλαγουερ για τα Χριστούγεννα, μια φοιτήτρια μπαίνει στο αυτοκίνητο του συμφοιτητή της που πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση. Οταν ανακαλύπτει ότι γνωρίζει πολλά για αυτήν, εκείνος κόβει δρόμο μέσα από μια άγνωστη περιοχή. Και καθώς ξεσπά μια άγρια χιονοθύελλα, ένα μυστηριώδες αυτοκίνητο βγάζει τους ταξιδιώτες από τον δρόμο. Απομονωμένοι σε επαρχιακό δρόμο και με τη νύχτα να πέφτει, συνειδητοποιούν ότι το κρύο είναι το τελευταίο πρόβλημά τους… (ΗΠΑ, 2007, 87′)

HeliosPlus