Eurobasket 2017 – Προηµιτελικοί


Ελλάδα – Ρωσία
ΕΡΤ2, 18.45
Ιταλία – Σερβία
ΕΡΤ2, 21.30


Ξένες ταινίες


«Captain America»
ΑΝΤ1, 20.00
Η κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού ήρωα της Marvel Comics διακρίνεται από μια κάπως ενοχλητική φιλοστρατιωτική διάθεση αλλά είναι ψυχαγωγική –τουλάχιστον στην τηλεόραση. (HΠΑ, 2011, 119′)

«Ο δικαστής» (The judge)
STAR, 21.00
Ενας κυνικός δικηγόρος επιστρέφει στην κωμόπολή του και αποφασίζει να γίνει συνήγορος του δικαστή πατέρα του, ο οποίος κατηγορείται για φόνο. Eξυπνο δικαστικό θρίλερ του Ντέιβιντ Ντόπκιν, με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ στους παραπάνω ρόλους. Ο δεύτερος προτάθηκε για το Οσκαρ Β’ ρόλου. (ΗΠΑ, 2014, 129′)
«Αληθινά ψέµατα» (True lies)
ΣΚΑΪ, 22.45
Ο Χάρι Τάξερ είναι ένας κορυφαίος μυστικός πράκτορας που παριστάνει τον πωλητή υπολογιστών για να κρατά μυστική την ταυτότητά του. Ούτε καν η σύζυγός του δεν γνωρίζει για τη διπλή του ζωή. Σύντομα όμως ο Χάρι θα ανακαλύψει ότι ίσως και η σύζυγός του να έχει κάτι να κρύψει.
«Ο φρουρός των συνόρων»
(The Shepherd)
Mega, 23.50
Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είναι ένας πρώην αστυνομικός, ο Τζακ Ρομπιντό, που υπηρετεί ως φρουρός των συνόρων του Μεξικό. Ενα αδίστακτο καρτέλ ναρκωτικών σχεδιάζει να περάσει από τα σύνορα ένα φορτίο ηρωίνης αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Τζακ είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει τη σκοτεινή αυτή επιχείρηση. Για αυτόν είναι προσωπική υπόθεση καθώς η κόρη του έχασε τη ζωή της από υπερβολική δόση. Μόνος εναντίον όλων θα αντιμετωπίσει αποστολές αυτοκτονίας, σαδιστικά βασανιστήρια και διεφθαρμένους αξιωματούχους. (ΗΠΑ, 2008, 95′)

HeliosPlus