Εκπομπή μαγειρικής
«My way»
ANT1, 18.00
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Εκτορας Μποτρίνι ξεκινούν την περιπλάνησή τους στους δρόμους της Αθήνας, πάνω σε μια βέσπα. Δύο φίλοι που τους δένει η αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και η καλή αίσθηση του χιούμορ, θα μπλέξουν τις κουζίνες όλου του κόσμου σε ένα θεότρελο οδοιπορικό. Στόχος τους είναι να ανακαλύψουν και να προτείνουν στο κοινό κρυφές γωνιές της πόλης με καλό αλλά και ιδιαίτερο φαγητό.
Ψυχαγωγική εκπομπή
«Teen City Vibe»
Alpha, 17.00
Στη σημερινή εκπομπή ο Γιάννης Κορφιάτης επισκέπτεται την Καβάλα, το μικρό Μόντε Κάρλο της Ελλάδας. Η πόλη είναι αμφιθεατρικά κτισμένη, έχει υπέροχες βελούδινες παραλίες και νεοκλασικά κτίρια. Συνδυάζει διαφορετικές εποχές με διαφορετικούς πολιτισμούς. Εκεί, ο Γιάννης συναντά τη Μαρίνα, τον Νίκο και τη Νικολέτα, οι οποίοι είναι πολύ ανταγωνιστικοί και θέλουν να είναι οι νικητές του «Teen City Vibe». Γι’ αυτό, στο δίλεπτο βίντεό τους συμμετέχει όλη η πόλη.

Ξένες ταινίες
«Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» (Home alone 2: Lost in New York)
Star, 21.00
Η πρώτη συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας «Μόνος στο σπίτι» βρίσκει τον μικρό Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) χαμένο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου τον καταδιώκει και πάλι το ντουέτο των κακοποιών Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερ. (ΗΠΑ, 1992, 110′)
«Οι άγγελοι του Τσάρλι: δράση πέρα από τα όρια» (Charlies’s angels: full throttle)
MEGA, 21.00
Είναι γοητευτικές, δυναμικές και δουλεύουν για τον Τσάρλι. Αυτή τη φορά, οι Αγγελοι αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν μια σειρά δολοφονιών που άρχισαν να συμβαίνουν μετά την κλοπή μιας λίστας προστατευόμενων μαρτύρων. Οι βασικοί τους ύποπτοι είναι ο αδίστακτος Θιν Μαν και η επικίνδυνη Μάντισον Λι, ένας «έκπτωτος άγγελος» που κάποτε ήταν σύμμαχός τους. (ΗΠΑ, 2003, 111′)

HeliosPlus