Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» ALPHA, 21.00
Ο Ηλίας και η Μαρίνα επιστρέφουν από την Ισπανία. Η Μαρίνα ωστόσο δεν δείχνει να πέρασε και τόσο καλά. Η μικρή έχει γενέθλια, γίνεται ενός χρόνου. Ο Διονύσης θέλει να οργανώσει γιορτή-υπερπαραγωγή, αλλά η Νικολέτα διαφωνεί. Η Λένα και ο Σίμος επιστρέφουν από τα Βασιλικά. Η Λένα κάνει εμετούς και έχει καθυστέρηση. Ο Σίμος τρέμει στην ιδέα να είναι έγκυος η Λένα. Θέλοντας να φτιάξει τη βρύση του μπάνιου που στάζει η Βούλα, τη χαλάει τελείως. Ο Μηνάς θέλει να φωνάξουν έναν υδραυλικό, αλλά εκείνη είναι σίγουρη ότι μπορεί να την αντικαταστήσει μόνη της. Κι αν δεν μπορέσει, λέει, δεν θα φταίει η ίδια, αλλά η γρουσουζιά του Μηνά.
Ξένες ταινίες
«Transporter STAR, 21.00
Ο Φρανκ Μάρτιν (Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει στην ενεργό δράση και για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει τον ρόλο του «μεταφορέα». Στόχος του να μεταφέρει τη νεαρή, γοητευτική και μυστηριώδη Βαλεντίνα, κόρη υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Κίνδυνος, έρωτας, ένταση και άρτια χορογραφημένες αναμετρήσεις σώμα με σώμα, σε σενάριο και παραγωγή Λικ Μπεσόν. (Γαλλία/Βρετανία/ΗΠΑ, 2008, 94′)
«Το αγόρι στο τελευταίο θρανίο» (Dans la maison)
ΕΡΤ2, 22.00
Στην τελευταία ταινία του ο Φρανσουά Οζόν βάζει κάτω από το μικροσκόπιο έναν πανέξυπνο 16χρονο μαθητή, του οποίου το συγγραφικό ταλέντο ανθίζει από τη στιγμή που για τη συγγραφή μιας σχολικής εργασίας αρχίζει να αντλεί πληροφορίες από τη ζωή της οικογένειας του καλύτερού του φίλου. (Γαλλία, 2012, 105′)

HeliosPlus