Ψυχαγωγική εκπομπή
«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Alpha, 23.15
O Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή μάς προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα. Η εκπομπή σηκώνει αυλαία πριν από την Ανάσταση σε κλίμα κατάνυξης, ενώ μετά τις 12 το σκηνικό αλλάζει και η διασκέδαση ξεκινά. Πρωταγωνιστές είναι εκλεκτοί καλεσμένοι, σε μια βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες. Τραγουδούν, διασκεδάζουν και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη οι: Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Αθηνά Οικονομάκου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Φάνης Μουρατίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Οθωνας Μεταξάς, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιβάν Σβιτάιλο, Εύη Φραγκάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Κωνσταντάκη και Βασίλης Γιακουμάρος.
Ξένες ταινίες
«Επτά ζωές» (Seven pounds)
Mega, 18.20
Eνδιαφέρον στη θέασή του δράμα του Γκαμπριέλε Μουτσίνο, με τον Γουίλ Σμιθ στον ρόλο ενός μυστηριώδους «καλού Σαμαρείτη», ο οποίος προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή επτά ανθρώπων. (ΗΠΑ, 2009, 118′)
«Το βασίλειο των ουρανών»
(Kingdom of heaven)
Star, 23 10
Ο Βάλιαν, ένας ταπεινός σιδεράς, έχει χάσει την οικογένειά του και σχεδόν την πίστη του. Ο νεαρός θα βρεθεί στον κυκεώνα των ιστορικών γεγονότων των σταυροφοριών στις αρχές του 12ου αιώνα. Με φόντο τις ίντριγκες της μεσαιωνικής Ιερουσαλήμ, ο Βάλιαν ορκίζεται ιππότης, ερωτεύεται, γίνεται ηγέτης και τελικά χρησιμοποιεί όλο το θάρρος και την επιδεξιότητά του για να οδηγήσει τα στρατεύματα των χριστιανών αρχικά στην επιδίωξη της διατήρησης της ειρήνης με τους μουσουλμάνους και στη συνέχεια στην υπεράσπιση της Ιερουσαλήμ από τους εχθρούς της. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ δραματοποιεί τη βίαιη περίοδο ανάμεσα στη Β’ και στη Γ’ Σταυροφορία. Με τους Ορλάντο Μπλουμ, Λίαμ Νίσον, Εντουαρντ Νόρτον. (ΗΠΑ, 2005, 138′)

HeliosPlus