Euro 2016 – Φάση των 16

Ιταλία-Ισπανία
ΕΡΤ1, 19.00
Αγγλία-Ισλανδία
ΕΡΤ1, 22.00
Τελευταίοι αγώνες της φάσης των 16, δύο τυχερές ομάδες θα κερδίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά.


Ελληνική σειρά

«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Αλίκη και ο μοναχός Αμβρόσιος, μιλάνε μετά από 27 χρόνια και αυτός της εξηγεί τι ακριβώς έγινε από την μέρα που χώρισαν οι ζωές τους, ενώ η Αλίκη μένει εμβρόντητη με αυτά που ακούει. Στο μεταξύ, η Λίτσα «βάζει στο μάτι» τον Παύλο και ξεκινάει διαδικασίες για να κερδίσει τη συμπάθεια του… Ο Στέργιος πιέζει τον Αντώνη για να ρίξει ναρκωτικά στον Φίλιππο, όμως αυτή τη φορά ο Αντώνης αρνείται και πιάνονται στα χέρια.

Ξένες σειρές

«Franklin & Bash»
Mega, 01.15
Δικηγόροι και κολλητοί φίλοι, ο Πίτερ Μπας και ο Τζάρεντ Φράνκλιν προσλαμβάνονται από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο φέρνοντας «νέο αέρα» στο δικαστικό σύστημα της Καλιφόρνια. Μετά την επιτυχία τους σε μια σημαντική υπόθεση οι δυο κολλητοί προσλαμβάνονται από ένα σκληροπυρηνικό δικηγορικό γραφείο, ζουν την μεγάλη ζωή και φέρνουν τα πάνω κάτω όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
«Perception»
ΣΚΑΙ, 01.45
Η αστυνομική σειρά Perception δεν ασχολείται μόνο με τη διαλεύκανση εγκλημάτων αλλά μας βάζει και στο μυαλό μιας πραγματικής ιδιοφυίας. Πρόκειται για τον Dr. Daniel Pierce, νευρολόγο και καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος διαθέτει τη δική του, τελείως ιδιαίτερη οπτική των πραγμάτων.
Ξένη ταινία

«Οι τρεις σωματοφύλακες» (Tthe three musketeers)
Star, 21.00
Τρισδιάστατη κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού έργου του Αλέξανδρου Δουμά, σε σκηνοθεσία Πολ Αντερσον («Resident Evil») με τους Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ορλάντο Μπλουμ, Λουκ Εβανς, Μίλα Γιόβοβιτς και έναν θαυμάσιο Κρίστοφ Βαλτς που ως Καρδινάλιος Ρισελιέ κλέβει άνετα την παράσταση. (Γαλλία / Γερμανία / Αγγλία / ΗΠΑ, 2011, 98′)