Ελληνικές σειρές
Οι συμμαθητές
AΝΤ1, 21.15
Ο Ανδρέας και η Μαριλένα αποφεύγουν στο τσακ την επιδρομή του Παύλου και η Μαριλένα μετά από αυτό ζητάει από τον Παύλο διαζύγιο. Ο Αριστείδης μαγεύεται από την Τζένη και θέλει να την ξαναδεί. Ο Αρης εξομολογείται στην Πωλίνα το μυστικό της πατρότητας και πάνε μαζί στον Ισίδωρο και την Ντίνα. Η Γκέλυ νιώθει όλο και πιο άσχημα με τη δουλειά της στην εταιρεία και η Ντίνα προσπαθεί να τη βοηθήσει.
Ηρωίδες
Mega, 23.30
Η Μιμή παραιτείται από τη δουλειά, παθαίνει κρίση πανικού και αρχίζει να παίρνει αντικαταθλιπτικά, τα οποία όμως κρατάει μυστικά από τον Μάρκο. Η Αγνή λέει στη Λούκι την αλήθεια για τον πατέρα της. Η Ελλη, που έχει αποφασίσει να κόψει με τον Τάσο, αρχίζει να στήνει την επιχείρηση με τον Κωνσταντίνο. Η Μιμή τσακώνεται με τον Μάρκο και αυτός εξαφανίζεται. Ο Νικόλας προτείνει στη Λούκι να συζήσουν και εκείνη το παίρνει στην πλάκα. Η Ελλη τα ξαναβρίσκει με τη Μιμή και τη φροντίζει ενώ παράλληλα έχει παραμελήσει τελείως την Κλο.

Ξένη ταινία



High fidelity

Alpha, 23.30
Στο Σικάγο του 1999 τρεις «κολλημένοι» ρετρολάγνοι της ποπ και της ροκ μουσικής (Τζον Κιούζακ, Τζακ Μπλακ, Τοντ Λούιζο) προσπαθούν να συντηρήσουν ένα κατάστημα δίσκων βινυλίου. Γλυκύτατη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Νικ Χόρνμπι από τον Στίβεν Φρίαρς. (ΗΠΑ, 2000, 107′)

Ξένη σειρά



Without a trace
Star, 01.30
Ο Μάρτιν και ο Ντάνι μεταφέρουν έναν κρατούμενο του FBI, όμως πέφτουν σε ενέδρα με βροχή από σφαίρες. Οι πυροβολισμοί τελικά βρίσκουν τον στόχο τους και σκοτώνουν τον μεταφερόμενο εγκληματία ενώ τραυματίζουν σοβαρά τον Μάρτιν. Ο Ντάνι ερευνά μανιασμένα τον υπαίτιο τραυματισμού του συναδέλφου του.

HeliosPlus