Καθημερινή σειρά

Δικαίωση (πρεμιέρα), MEGA, 21.45
Μια μεγάλη ιστορία αγάπης που γεννιέται ανάμεσα σε δυο μικρά παιδιά στη Σύρο. Μια οικογενειακή βεντέτα κι επικίνδυνα μυστικά από το παρελθόν μπαίνουν ανάμεσά τους. Μια νέα κοπέλα που αναζητά τη δική της δικαίωση για τη ζωή που της έκλεψαν και τη μητέρα που την απαρνήθηκε. Μια αδίστακτη γυναίκα, μεγάλη ντίβα του θεάτρου, που θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθούν οι φιλοδοξίες της. Άνθρωποι διαφορετικοί φαινομενικά μεταξύ τους που οι ζωές τους διασταυρώνονται με ένα μοναδικό σκοπό τη δικαίωσή τους στην νέα καθημερινή σειρά του Mega. Καλοκαίρι του 1992 και η οικογένεια Βαρνέζη φτάνει στη Σύρο για να περάσει τις διακοπές της στο αρχοντικό του Μενέλαου Βαρνέζη (Γιάννης Καρατζογιάννης). Στο νησί ζει και ο ορκισμένος εχθρός του Μενέλαου, ο Λευτέρης (Δημήτρης Μαύρος), που δεν βλέπει την ώρα ν’ αναμετρηθούν και να δώσει συνέχεια στην παλιά βεντέτα που τους χωρίζει.
Ελληνική ταινία

Σχολή για σωφερίνες, ΝΕΡΙΤ, 16.30
Ο Θανάσης Βέγγος και ο Ανδρέας Μπάρκουλης ως εκπαιδευτές σε σχολή οδηγών φλερτάρουν τις πελάτισσες και γκρεμίζουν τοίχους. Η διασκεδαστική κωμωδία του Κώστα Στράντζαλη δεν χρειάζεται πια και πολλές συστάσεις. (1964, 73′)
Ξένες ταινίες

Colombiana, STAR, 21.00
Οι περιπέτειες μιας κολομβιανής επαγγελματίου δολοφόνου (Ζόε Σαλντάνα) που κατά βάθος το μόνο που θέλει είναι να εκδικηθεί τον θάνατο των γονιών της. Σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2011, 103′)
Διά πυρός και σιδήρου (Man on fire), ALPHΑ, 22.30
Ενας πρώην στρατιωτικός (Ντενζέλ Ουάσιγκτον) αναλαμβάνει τον ρόλο του σωματοφύλακα μιας πλούσιας μικρής (Ντακότα Φάνινγκ) σε σφιχτοδεμένη περιπέτεια του Τόνι Σκοτ που έχει γυρίσει πέντε ως σήμερα ταινίες με τον Ουάσιγκτον (η τελευταία, το «Ασταμάτητο»). (ΗΠΑ, 2004, 95′)