Τρεις περίπου εβδομάδες μετά τον θάνατο του Κόρι Μοντέιθ, η σύντροφος και συμπρωταγωνίστριά του στην επιτυχημένη αμερικάνικη τηλεοπτική Glee, Λία Μισέλ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλαίσιο τωνTeen Choice Awards , κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, το οποίο και αφιέρωσε στον αγαπημένο της Κόρι.

Να σημειώσουμε ότι ο Κόρι Μοντέιθ, ο νεαρός πρωταγωνιστής του Glee έχασε πρόσφατα την ζωή του στις 13 Ιουλίου σε ηλίκια 31 ετών από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μαζί με ναρκωτικά, ενώ το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια. Η αμερικανίδα ηθοποιός είχε σταθεί δίπλα στον Μοντέιθ ακόμη και όταν αυτός μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης το περασμένο Απρίλιο

«Ήθελα να είμαι εδώ σήμερα να σας ευχαριστήσω και να σας πω πόσο σημαντική ήταν η αγάπη και η στήριξή σας αυτές τις τελευταίες πολύ δύσκολες εβδομάδες», δήλωσε συγκινημένη η 26χρονη σταρ από την σκηνή του Gibson Amphitheatre, στην Καλιφόρνια όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον Κόρι» είπε με δάκρυα στα μάτια. «Ήταν πολύ σημαντικός για μένα και για τον κόσμο… Είμαστε τυχεροί που ζήσαμε το απίστευτο ταλέντο του, το όμορφο χαμόγελό του και την υπέροχη καρδιά του. Είτε τον γνωρίζατε προσωπικά, είτε τον ξέρατε ως Φιν Χάντσον (ο ήρωας που υποδυόταν στο Glee), o Κόρι αποτελεί μέρος της καρδιάς μας και εκεί θα μείνει για πάντα».