Ντακότα Φάνινγκ, Χέλει Μπενετ, Λίλι Κόλινς, Σελένα Γκομέζ ήταν μερικές από τις υποψήφιες για τον ρόλο της Κάρι στο ριμέικ της ομώνυμης ταινίας τρόμου που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ.

Ωστόσο, όπως έγινε σήμερα γνωστό τον ρόλο κέρδισε η 15χρονη Κλόι Μόρετζ, που απολαύσαμε φέτος στο πολυβραβευμένο Hugo του Μάρτιν Σκορτσέζε και την οποία θα δούμε σύντομα στο Dark Shadows του Τιμ Μπάρτον.

Να θυμίσουμε ότι το «Carrie» μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το 1976 σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Ντε Πάλμα, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου είχε κάνει ο Λορενς Ντι Κοεν. Τον ρόλο της Κάρι με τις τηλεκινητικές ικανότητες είχε ενσαρκώσει η Σίσι Σπέισεκ και τον ρόλο της φανατικής Χριστιανής μητέρας της η Πάιπερ Λόρι, ενώ και οι δύο είχαν προταθεί για Όσκαρ α’ και β’ γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.

Το ριμέικ της ταινίας θα σκηνοθετήσει η Κίμπερλι Πιρς, γνωστή από το «Boys Don’t Cry» (1999), την ταινία που απέσπασε 43 βραβεία και προτάθηκε για 27 ακόμη, μεταξύ των οποίων τα Όσκαρ α’ και β’ γυναικείου ρόλου στις Χίλαρι Σουάνγκ και Κλοέ Σεβινί αντίστοιχα.