H Ηellas online, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Ιnternet στην Ελλάδα, έφτασε τους 200.000 LLU συνδρομητές (αδεσμοποίητος τοπικός βρόχος) πανελλαδικά καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην αγορά με 25% μερίδιο, διπλασιάζοντας το μερίδιό της από 13,7%, με 37.500 LLU συνδρομητές, που ήταν στο τέλος του 2007. Στις νέες συνδέσεις LLU η εταιρεία διατηρεί την πρώτη θέση από το τέταρτο τρίμηνο του 2008 με 40% μερίδιο και 45% για το πρώτο τρίμηνο του 2009.

Με τις πιο αξιόπιστες νέες τεχνολογικές λύσεις που διαθέτει παρέχει ένα ευρύ φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για οικιακούς πελάτες, καθώς επίσης και υπηρεσίες για επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους και για μεγάλους οργανισμούς.

Η Ηellas online επενδύει συστηματικά σε ιδιόκτητες υποδομές και προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (πάνω από 3.700 χλμ.) στην Ελλάδα, μετά τον ΟΤΕ, και οι υπηρεσίες της είναι πλέον διαθέσιμες σε 47 νομούς και 110 πόλεις της χώρας, καλύπτοντας ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, γεγονός που καθιστά την εταιρεία τον μεγαλύτερο πάροχο αδεσμοποίητης πρόσβασης στον τοπικό βρόχο από πλευράς γεωγραφικής κάλυψης.

Επιδοτήσεις ως και 75%
Παράλληλα η Ηellas online έχει αναλάβει τρεις από τις επτά περιφέρειες της χώρας μέσω της δράσης για την προώθηση της ευρυζωνικότητας από την ΚτΠ (Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης). Είναι ο πάροχος που ξεκίνησε να διαθέτει κατά αποκλειστικότητα επιδοτούμενες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας, Πρέβεζας, Τρικάλων, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λευκάδας, Φθιώτιδος και Φωκίδος. Η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους των παραπάνω νομών τη δυνατότητα να αποκτήσουν υπηρεσίες τηλεφωνίας και ΑDSL Ιnternet με επιδοτήσεις που φτάνουν ως και το 75%. Ενδεικτικά μια σύνδεση hol double-play lite στους συγκεκριμένους νομούς κοστίζει μόνο 13,86 ευρώ.

Επιβραβεύει όσους την εμπιστεύονται
Η Ηellas online, θέλοντας να ευχαριστήσει τις 200.000 οικογένειες που εμπιστεύονται το δίκτυό της, επιβραβεύει όλους τους συνδρομητές της. Πιο συγκεκριμένα κάθε συνδρομητής με μια επίσκεψη στο www.hol.gr έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ως και 200 ευρώ στον λογαριασμό του ή πλούσια δώρα από τη Sony. Ενώ για τους νέους συνδρομητές η Ηellas online προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν με κάθε online αίτηση που γίνεται μέσω του www.hol.gr.