To ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Κίνα, εγκαινίασε η Oysho, μέλος του ομίλου Inditex (ZARA), μέσω του T-Mall, της μεγαλύτερης διαδικτυακής εμπορικής πλατφόρμας στη Κίνα. Αυτή η έναρξη δραστηριότητας αντιπροσωπεύει το μεγάλο ενδιαφέρον της Oysho για την ασιατική αγορά και ενισχύει την παρουσία και την ανάπτυξη της εταιρείας.
Στο Oysho.tmall.com βρίσκονται όλα τα προϊόντα των διαφόρων σειρών της μάρκας: εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα. Το Tmall.com είναι μία από τις κυριότερες πλατφόρμες του ηλεκτρονικού εμπορίου και ανήκει στη κινεζική εταιρεία Alibaba.com, με πάνω από 400 εκατομμύρια αγοραστές και 50.000 καταστήματα, στα οποία πωλούνται περισσότερες από 70.000 μάρκες προϊόντων, σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας της ιστοσελίδας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Oysho έχει παρουσία στην Κίνα από το 2011 και σήμερα διαθέτει πάνω από 50 καταστήματα σε 38 πόλεις της ασιατικής χώρας. Το Oysho.tmall.com αποτελεί ένα ακόμη βήμα στα επεκτατικά σχέδια της εταιρείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπου το www.oysho.com είναι ήδη διαθέσιμο σε 15 χώρες. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Oysho θα ξεκινήσει τη λειτουργία του δικού της ηλεκτρονικού καταστήματος για την κινεζική αγορά στο www.oysho.cn.
Μέχρι σήμερα, η Oysho έχει πάνω από 580 καταστήματα σε 42 χώρες. Με αυτό τον τρόπο, η Oysho προστίθεται στις άλλες αλυσίδες του Ομίλου Inditex όπως Zara, Stradivarius, Bershka και Pull&&Bear, μάρκες που ήδη πωλούν τα προϊόντα τους στο Tmall.com. Ο όμιλος διανομής μόδας Inditex έχει πάνω από 6.300 καταστήματα σε 87 αγορές. Συνολικά, ο όμιλος έχει πάνω από 460 καταστήματα στη Κίνα.