Το ενημερωτικό ομολογιών της MIG, το πληροφοριακό δελτίο της δημόσιας πρότασης για την Μ.Ι. Μαϊλλης, ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία προχώρησε σε παράταση της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης της Μotor Oil για Cyclon, σε ανακλήσεις αδειών καθώς και σε πρόστιμα για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο, με τη μορφή χωριστών εγγράφων, της MIG για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών 251.835.900 ομολογιών έκδοσής της, αλλά και το πληροφοριακό δελτίο σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της H.I.G. LUXEMBOURG HOLDINGS 46 S.a.r.l, προς τους μετόχους της Μ.Ι.ΜΑΙΛΛΗΣ. Παράλληλα, ενέκρινε την παράταση της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ προς τους μετόχους της CYCLON, μέχρι την 4η Σεπτεμβρίου 2014 μετά από σχετικό αίτημα της πρώτης.
Ενέκρινε επίσης την επέκταση της άδειας λειτουργίας της ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ώστε να παρέχει και τις επενδυτικές υπηρεσίες της διαπραγμάτευσης για ίδιο λογαριασμό και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου και την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας TRIPLE Α EXPERTS Α.Ε.Π.Ε.Υ. ώστε να παρέχει και νέες επενδυτικές υπηρεσίες.
Παράλληλα, ανακάλεσε, μετά από αίτημά της, την άδεια λειτουργίας της ΕUROCORP Α.Ε.Π.Ε.Υ. ως προς τις επενδυτικές υπηρεσίες της διαπραγμάτευσης για ίδιο λογαριασμό και αναδοχής χρηματοπιστωτικών μέσων, ενώ ανακάλεσε απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την οποία χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στην GENIKI ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.
Τέλος επέβαλε πρόστιμα 10.000 ευρώ στην ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε , 5.000 ευρώ στην ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, ενώ επέβαλε πρόστιμο 4.500 ευρώ στον κ. Ιωάννη Χανδρή λόγω εκπρόθεσμης γνωστοποίησης ποσοστών συμμετοχής του επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε, 3.000 ευρώ στην ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Α. Ε.» για μη σύμφωνη με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς κατάρτιση των τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου λήξης 30.9.2013 και πρόστιμα από 1.000 ευρώ στους κ.κ. Αθανάσιο Αθανασιάδη, Ευστράτιο Καλλίγερη, Δημήτριο Καλλίγερη, Μύρωνα Καλλίγερη και στις κυρίες Χριστίνα Αθανασιάδη, Ελένη Αθανασιάδη και Μαρία Στέλλα Καλλίγερη, λόγω εκπρόθεσμης γνωστοποίησης ποσοστών συμμετοχής τους επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε..