Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας της μόδας, στο Λονδίνο, στην Regent Street, επέλεξε ο όμιλος FF Group να εγκαινιάσει τα νέα showroom του πλέον αγαπημένου brand Juicy Couture.
Διαθέτοντας το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής πωλήσεων χονδρικής και λιανικής για τον οίκο Juicy Couture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο, ο όμιλος FF Group διαθέτει παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο με boutiques στο Λονδίνο και σε μεγάλες πόλεις, ενώ παράλληλα οι προτάσεις της Juicy Couture διατίθενται από τον FF Group στο Harrods και στο Selfridges.
Το Φθινόπωρο του 2014, τα νέα showroom άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν VIP πελάτες και fashion editors από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ένα ανακαινισμένο χώρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, καταλαμβάνει 250 τ.μ. και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το flagship κατάστημα της Juicy Couture στην Regent Street, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες συλλογές της Label Juicy Couture Black, συμπεριλαμβανομένης της ready-to-wear γυναικείας και παιδικής ένδυσης, της μοναδικής συλλογής κοσμημάτων και τσαντών της Juicy Couture, καθώς και τις συλλογές από μαγιό και εσώρουχα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πολυαναμενόμενη σειρά υπόδησης της μάρκας.
Σημειώνεται ότι ο όμιλος Folli Follie δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει παρουσία με πάνω από 850 σημεία πώλησης παγκοσμίως, ενώ παράλληλα απασχολεί περισσότερα από 4.700 άτομα ανά τον κόσμο.