Την έννοια της πολυτέλειας στον τουρισμό θα επανεξετάσουν εμπειρογνώμονες του τομέα, στη διάρκεια του 2ου συνεδρίου Luxury Hospitality. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τους The International New York Times και τη Σχολή Ecole hoteliere de Lausanne, στις 13 και 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Εφέτος το Luxury Hospitality, σε συνδυασμό με το συνέδριο Mediterranean Luxury Travel, θα συγκεντρώσει υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία απο ιδιοκτήτες κρουαζιέρας και ξενοδοχείων, μέλη του τουριστικού συμβουλίου και εμπορικούς διευθυντές, επενδυτές, συμβούλους και προμηθευτές, με σκοπό να συζητήσουν για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας στην πολυτελή φιλοξενία. Το πρόγραμμα θα διερευνήσει τρόπους για τη βελτιστοποίηση των σχέσεων ξενοδοχείου – επισκεπτών, για την εφαρμογή καινοτομίας και τεχνολογίας στην υπηρεσία και ανάπτυξη της πολυτελούς φιλοξενίας στις κρουαζιέρες και στα ξενοδοχεία.
«Σε συνέχεια του επιτυχημένου εναρκτήριου συνεδρίου στη Λωζάννη το 2013, είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε τους ομιλητές και σύνεδρους στην Αθήνα για να διερευνήσουν αυτή τη πολύπλοκη αγορά που είναι η πολυτελής φιλοξενεία. Ελπίζουμε οι συμμετέχοντες να ωφεληθούν απο την εμπειρία των ομιλητών μας και, πάνω απ’όλα, απο την απίστευτη ευκαιρία για δικτύωση που προσφέρει το συνέδριο Luxury Hospitality», σημείωσαν ο πρόεδρος της εταιρείας International New York Times κ. Στίβεν Ντάνμπαρ –Τζόνσον και ο γενικός διευθυντής της Ecole hôtelière de Lausanne, καθηγητής Μισέλ Ροσά.
Οι ομιλητές περιλαμβάνουν τους: CEO της Reuge κ. Κερτ Κούπερ, ο ιδιοκτήτης της Davidoff of London κ. Εντι Σαχακιάν, ο πρόεδρος του Dogus Group κ. Φερίτ Σαχένκ, o παρουσιαστής και παραγωγός του Inside Luxury Travel κ. Βαρούν Σάρμα, ο ιδρυτής, πρόεδρος και CEO του Karma Royal Group κ. Τζον Σπενς, ο πρόεδρος και CEO του Navigator Travel & Tourist Services κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, η Director της Dolphin Capital Partners κυρία Κατερίνα Κατώπη, ο Holder of the Chair of Luxury Hospitality École hôtelière de Lausanne κ. Σαμάντ Λααρούσι, ο Global Head –Hospitality Travel, Hospitality & Leisure Industry Group της Deloitte LLP κ. Νικ Βαν Μάρκεν, ο CEO της Lebua Hotels & Resorts κ. Ντίπακ Οχρι, ο CEO της Happiness Works κ. Νικ Μαρκς, ο CEO της Nira Hotels κ. MPS Puri, ο αντιπρόεδρος και περιφερειακός γενικός διευθυντής Ευρώπης της Jumeirah κ. Ντέρεκ Πίκοτ, ο ιδρυτής και CEO της Digital Luxury Group κ. Ντέϊβιντ Σάντι και ο COO των Kempinski Hotels κ. Ντάνκαν Ο’ Ρουρκ.
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ο κατάλογος των ομιλητών είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Luxury Hospitality (www.luxuryhospitalityleaders.com).