Τον μικρό πρωταγωνιστή της θεατρικής υπερπαραγωγής «Billy Elliot The Musical» του Λι Χολ που θα ανεβεί στο Παλλάς τον Οκτώβριο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη αναζητούν τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Συγκεκριμένα, τα Σαββατοκύριακα 6 και 7 Ιουνίου και 13 και 14 Ιουνίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου ώστε να επιλέξουν το αγόρι που θα ταιριάζει στον ρόλο του βασικού ήρωα του έργου, Μπίλι Ελιοτ.
Θυμίζουμε ότι η ιστορία του έργου που έγινε τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο από τον Στίβεν Ντάλντρεϊ το 2000 με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Μπελ αναφέρεται σε έναν εντεκάχρονο που προσπαθεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, ενώ η Μεγάλη Βρετανία καταρρέει. Δραματουργικός χρόνος είναι το 1984, όταν η Μάργκαρετ Θάτσερ αποφάσισε να κλείσει τα ορυχεία ωθώντας τους ανθρακωρύχους σε απεργία διαρκείας.
Η ταινία σημείωσε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία παγκοσμίως και λίγα χρόνια αργότερα την ακολούθησε η μιούζικαλ εκδοχή της στο θέατρο.
Όσα αγόρια ηλικίας 10 ως 14 χρονών χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να προσέλθουν με τους γονείς τους στο Παλλάς έχοντας ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», στο 2111026268 και στο production@a-th.gr, Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.