Σύμφωνα με πληροφορίες νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά είναι πλέον ο σκηνοθέτης κ. Νίκος Διαμαντής ο οποίος αντικαθιστά τον κ. Τάκη Τζαμαργιά.

Οπως είναι άλλωστε γνωστό, η θητεία του κ. Τζαμαργιά είχε λήξει από το περασμένο φθινόπωρο και ο ίδιος παρέμενε στην θέση αμισθί μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.
Ιδρυτής του Θεάτρου Σημείο (1985) ο Ν. Διαμαντής έχει στο ενεργητικό του πολλές παραστάσεις έργων σύγχρονων συγγραφέων, ενώ έχει σκηνοθετήσει επίσης κλασικό ρεπερτόριο όπως Ουίλιαμ Σέξπιρ (Τρικυμία) και Αύγουστο Στρίντμπεργκ (Ονειρόδραμα).
Δουλειές του (ενδεικτικά) πάνω σε έργα ξένων συγγραφέων είναι οι «Τελευταία μαγνητοταινία του Κράπ» του Σάμουελ Μπέκετ, «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, «Περιγραφή εικόνας» του Χάινερ Μίλερ και «Εξιλέωση» του Νιλ Λαμπιούτ.
Ο κ. Διαμαντής έχει επίσης σκηνοθετήσει και έργα Ελλήνων συγγραφέων ανάμεσα στα οποία το «Ενοικιάζεται φύλακας άγγελος» του Παύλου Μάτεσι, «Το προξενιό της Αντιγόνης» του Βασίλη Ζιώγα, «Ιουλιέτα των Μάκιντος» του Στέλιου Λύτρα και «Η φανέλα» του Βασίλη Κατσικονούρη.
Στην τελευταία σεζόν το θέατρο Σημείο παρουσίασε έργα όπως η «Καιομένη» του Γιόν Φόσσε,«Η αρκούδα» του Αντόν Τσέχωφ και «Cleansed» της Σάρα Κέιν.
Ο κ Διαμαντής είναι επίσης διευθυντής στην Δραματική σχολή του Εμπρός.