Ο χειμαρρώδης τραγουδιστής Toνίνο Καροτόνε επιστρέφει με την μπάντα του για ένα live show το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου_ αυτή την φορά στον χώρο του Casa Bostani. Το όνομά του ηχεί ιταλικό αλλά ο Καροτόνε είναι ένας Βάσκος (Αντόνιο Ντε λα Κουέστα τo πραγματικό όνομά του και γεννήθηκε το 1970 στο Μπούρχος της Ισπανίας) που λατρεύει το ιταλικό τραγούδι.

Η ειρωνεία είναι ότι στην Ιταλία ταξίδεψε για πρώτη φορά σχετικά μεγάλος, μόλις το 1995 ώστε να αποφύγει τη στρατιωτική θητεία του. Μπορεί μεν σήμερα η μουσική σε συνδυασμό με την εμφάνισή του παραπέμπουν σε ναπολιτάνο της δεκαετίας του 1950, όμως οι πρώτες μουσικές δραστηριότητες του Καροτόνε ήταν σε punk συγκροτήματα.
Μετά την punk rock περίοδό του γνώρισε την επιτυχία στην Ιταλία το 2000, με το single «Me cago en el amor», από το ντεμπούτο του άλμπουμ, «Mondo Difficile» (γνώρισε επιτυχία και στην Ελλάδα). Το 2003 o Carotone κυκλοφόρησε ένα ακόμη άλμπουμ εμπνευσμένο από την ιταλική μουσική, το «Senza Ritorno».
Ο ήχος του Καροτόνε αποτελεί κάτι σαν πάντρεμα σύγχρονης λαϊκής μουσικής του δρόμου, με έντονη την επιρροή της Ιταλίας. Εχει επίσης αναφορές σε άλλους έθνικ ήχους που προσθέτουν ιδιαιτερότητα στο σύνολο. Στις 7 Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί μαζί με το συγκρότημά του, τους Πιλούκα Αρανκούρεν_ φωνητικά, Αντερ Περκαθ_ κιθάρα και Αλεξ Τάτνελ_ τρομπέτα.
Στην αρχή της βραδιάς οι 123 Swing, τρεις γυναίκες performers jazz-swing group θα φτιάξουν κλίμα περασμένων δεκαετιών (1930, 1940, 1950)
Casa Bostani
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, Αθήνα
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 8233352